Βγαίνουν από την τρύπα τους οι αρουραίοι. Πάνε στη Σαλονίκη να πουλήσουν παραμύθια στο Λαό οι ΑΡΟΥΡΗΔΕΣ που μαύρισαν σαν το κατράμι από τα μπανια

Κοινοποίηση:
tsimh

Στις 9 Σεπτεμβρίου η ομιλία του πρωθυπουργού, στις 16/9 η ομιλία του προέδρου του ΝΔΣτη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να προετοιμαστούν για την παρουσία και την ομιλία τους στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο κ.Τσίπρας θα βρεθεί στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 26 Αυγούστου προκειμένου να έχει στις 11:00 το πρωί συνάντηση με τους εκπροσώπους των επιμελητηρίων της πόλης.

Θέμα της συνάντησης είναι η ενημέρωση του πρωθυπουργού για τα αιτήματα των επιμελητηρίων, ενόψει της ομιλίας που θα κάνει στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

Στη συνάντηση θα είναι παρόντες και υπουργοί.

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να έχει σύσκεψη εργασίας με τους παραγωγικούς – εξαγωγικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης, καθώς και με τα επιμελητήρια της Βόρειας Ελλάδας στο πλαίσιο των επαφών που θα έχει για την παρουσία του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

bankingews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: