Mπανκόγκ – ΒΟΜΒΑ σε κεντρικό σημείο – Aυξάνεται ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ο αριθμός των νεκρών – Φοβούνται για νέο ΧΤΥΠΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ & φωτο)

Κοινοποίηση:
bangok3

Συνεχής ενημέρωση

-18:45

Πολλοί ξένοι τουρίστες περιλαμβάνονται στους 27 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ένα παγιδευμένο μοτοποδήλατο εξερράγη έξω από έναν ινδουιστικό ναό στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης

Το τηλεοπτικό κανάλι Nation μετέδωσε ότι οι νεκροί από την έκρηξη βόμβας στο ινδουιστικό ιερό Εράουαν είναι τουλάχιστον 27, ενώ άλλα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τουλάχιστον τρεις αλλοδαποί είναι μεταξύ των θυμάτων. Οι τραυματίες ανέρχονται στους 78 και οι περισσότεροι από αυτούς είναι τουρίστες από την Κίνα και την Ταϊβάν.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή. Οι ένοπλες δυνάμεις της Ταϊλάνδης μάχονται εναντίον μουσουλμάνων ανταρτών στις νότιες περιφέρειες της βουδιστικής χώρας, όμως οι αντάρτες αυτοί σπανίως εξαπολύουν επιθέσεις σε άλλες περιοχές.

bangok1bangok3bangok4bankog2banogok5

 

(πρώτη δημοσίευση:15:30 )

Σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη σε κεντρικό σημείο της Μπανγκόκ που συγκεντρώνει καθημερινά χιλιάδες τουρίστες. .Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για βόμβα.Το Βρετανικό δίκτυο αρχικά μίλησε για 5 νεκρούς και 20 τραυματίες.Ωστόσο ο αριθμός αυξάνεται δραματικά

Οι πληροφορίες καταφθάνουν με αστραπιαίους ρυθμούς στη νέα αυτή τραγωδία που σημειώθηκε στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για βόμβα, αλλά δεν μπορώ να πω τί είδους, διεξάγουμε έρευνα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Πράουτ Ταβονσίρι.

Η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για ανεξακρίβωτο αριθμό θυμάτων, με τις αρχές της χώρας να δίνουν αρχικά τις πληροφορίες “με το σταγονόμετρο”.

Περισσότερη ενημέρωση υπάρχει από διεθνή μέσα ενημέρωσης, με αρκετά να αναφέρουν αρχικά πληροφορίες για πέντε νεκρούς, ενώ αργότερα όπως ανέφερε η γαλλικής Figaro, ο κατάλογος των θυμάτων αυξήθηκε στους 12.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον 27 νεκρούς, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως είναι πιθανό ο αριθμός να αυξηθεί κι άλλο!

Μάλιστα, σύμφωνα με την Mirror, οι αρχές προειδοποιούν για το ενδεχόμενο και νέας έκρηξης και απομακρύνουν τους ανρθώπους από το σημείο, κάτι που αναφέρει και το CNN, τονίζοντας πως η περιοχή έχει αποκλειστεί.


 

vomva1vomva2vomva3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: