Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Ηλία Κασιδιάρη! – Πιο φτωχός πεθαίνεις…

Κοινοποίηση:
kasidiaris ilias

O… φτωχότερος όλων των πολιτικών φαίνεται να είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Δήλωσε εισοδήματα 86.230 ευρώ, εκ των οποίων αφορολόγητα είναι τα 50.368, δεν έχει μετοχές, δεν έχει επιχειρήσεις στο όνομα του και δήλωσε 20.118 ευρώ σε καταθέσεις και ένα αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ:

KASIDIARIS_ILIAS_7398-page-001 KASIDIARIS_ILIAS_7398-page-002 KASIDIARIS_ILIAS_7398-page-003 KASIDIARIS_ILIAS_7398-page-004 KASIDIARIS_ILIAS_7398-page-005 KASIDIARIS_ILIAS_7398-page-006 KASIDIARIS_ILIAS_7398-page-007

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

83 Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΓΟ ΤΗΣ 86.000 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

      1. KΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ

      2. η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βοηθαει κοσμο…….το ΚΚΕ παιρνει μονο λεφτα απο κουπονια……

  2. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ….ΑΛΛΑ
    ΦΤΩΧΟΣ 86000 ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ; ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.
    ΡΕ ΔΕΝ Γ@ΜΙ3STE ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!

  3. Ο/Η Αυτα δεν τα λενε ,αλλα εμεις οι πολιτες τα γνωριζουμε λέει:

    Οτι κ να λετε για τον Μιχαλολιακο,ενα θα σας διηγηθω που συνεβη σε φιλο του γυιου μου.Η μαννα του φυλακισθηκε επι ΝΔ για χρεη κ το παιδι τοτε 17 ετων εμεινε χωρις φαγητο κ στηριγμα.Πηγε στα γραφεια της Χρυσης Αυγης αμεσως τον ενισχυσαν με τροφιμα κ καποια χρηματα κ την αλλη μερα ανελαβε δικηγορος κ διευθετηθηκε το θεμα της μαννας Πληρωσε ο Μιχαλολιακος την αποφυλακιση κ τωρα ζουν χωρις να τους κυνηγαει η ΝΔ κ ευγνομωνουν τους Χρυσαγιτες.

  4. Σύντομα αξιωματική αντιπολίτευση η Χ.Α. Ο κόσμος έστω και αργά αρχίζει να βλέπει την αλήθεια.

  5. Η Χ.Α ήταν αυτή που πρότεινε να καταργηθεί η κρατική επιχορήγηση των κομμάτων και έκοψαν μόνο τη δική της.
    Η Χ.Α ήταν αυτή που πρότεινε να μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση στο ένα τρίτο από αυτό που είναι τώρα.
    Οι βουλευτές της Χ.Α κάθε μήνα κρατάνε μόνο το 1/3 από την βουλευτική αποζημείωση και τα υπόλοιπα τα δίνουν στο κόμμα.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα θέλετε δε θέλετε.

  6. Ένα ανθελληνικό άεργο παρακρατικό πρεζόνι σεσημασμένο μέλος εγκληματικής οργάνωσης-ναζιστικής συμμορίας δήλωσε κάτι παραπάνω από τα 10πλάσια από το μ.ο ενός Έλληνα εργαζόμενου (των 700e) μην υπολογίζοντας ένα σωρό πλεονεκτήματα (φοροαπαλλαγές, προνόμια κλπ). Όπως λέει και ο Χίος:

    ΑΛΗΤΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

  7. Xρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος από λαμόγια και άσχετους και να διοικήσουν Έλληνες επιτέλους τη χώρα.

  8. Φτωχός βάσει τον υπόλοιπων Ναι.. αλλά τα 86.000 και από το 2012 που γράφει από κάτω να το βάλεις μέχρι σήμερα είναι 4χρόνια… Μια χαρά είναι… Εγώ ούτε σε 10 χρόνια τόσα.. Ο τίτλος ήταν άστοχος. Γέρος να είναι ο άνθρωπος αλλά δεν τον λες φτωχό..

  9. Κάθε οργάνωση έχει ταμείο όλοι βάζουν και όλοι παίρνουν. Αλλά που να καταλάβετε δεν έχετε δει τπτ στην ζωή σας και έχετε πολυ χαμηλή νοημοσύνη όλοι σας γιατί αν έκανε περιστροφές ο εγκέφαλος σας δεν θα γράφατε παιδικές ανοησίες.

    Αυτό το ταμείο το έχουν για άλλους σκοπούς για συντήρηση φυλακισμένων , προπληρωμές, μίζες κτλ

  10. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΣ ΝΚΟΛΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ 3/4 ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ.

  11. Κακό ψόφο φασιστάκια από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο που παίζετε με τον πόνο του ελληνικού λαού

    1. Εσύ ρε παπάρα τι είσαι δηλαδή αριστερός; Ε λοιπόν να ψοφίσεις εσύ και όλο το μπουρδελόσογό σου και όλη η αριστεράντζα που κατέστρεψε και καταστρέφει τη χώρα και θα έρθουν όλα τα «φασιστάκια» να χέσουν με χαρά στους βοθροτάφους σας.

    2. μαζεψε τα μαλακηστηρι και γρηγορα στην πατριδα σου την αλβανια.

    3. Ποιες 85.000 ευρω ρε αρχιφασιστα κατσαπλια?Τοσα παιρνουν τα βουλευτακια απο τα βοθροκομματα που ψηφιζεις εσυ..Ο Ηλιας οπως και οι υπολοιποι βουλευτες πανω απο το μισα του μισθου τους ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ τα δινουν στο κομμα για τα λειτουργικα εξοδα..Ηλιθιε..Γραφεις μια παπαρια και γινεσε ρομπα ξουκουμπωτη..Ουσττστ παρταλι…

  12. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ

  13. Προς τι τα μίση κι οι αλληλοσπαραγμοί???ο Ηλίας θα γίνει αυτό που του αξίζει,άξιος στρατηγός της κυβέρνησης του,έστω και για λίγο απαιτούμαι σοβαρούς πρεσβευτές της πολιτικής…οι υπόλοιποι πάτε να αλλάξετε χρόνο ,γιατί η Πρωτοχρονιά τελειώνει κι εσείς κοιμάστε όρθιοι η μαζεύτε τεσπα τα συμφέροντά σας,θα βγάλουν κανένα μάτι…..

  14. Η Χ.Α ήταν αυτή που πρότεινε να καταργηθεί η κρατική επιχορήγηση των κομμάτων και έκοψαν μόνο τη δική της.
    Η Χ.Α ήταν αυτή που πρότεινε να μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση στο ένα τρίτο από αυτό που είναι τώρα.
    Οι βουλευτές της Χ.Α κάθε μήνα κρατάνε μόνο το 1/3 από την βουλευτική αποζημείωση και τα υπόλοιπα τα δίνουν στο κόμμα.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα θέλετε δε θέλετε.

  15. Και ο Βενιζέλος όταν μπήκε στην Βουλή τόσα είχε, να δούμε μετά από 20 χρόνια αν έχει και καμιά 10ετία κυβέρνηση πόσα θα δηλώσει.
    Πάρτε το χαμπάρι αυτήν την χώρα την έφτασαν εδώ τα βρωμοκόμματα, ας είχε μισθό ο βουλευτής 700 ευρώ να δω ποιοι θα ασχολούνταν.

  16. Μαγκας ο Κασιδιαρης και σας ποναει
    Αντε γαμηθειτε τωρα οσοι δεν γουσταρετε λαθροαριστεροταλιμπαν

  17. O psixakias o kasi egine ανθρωπος.Το παιδι ειναι για ζουρλομανδια και επιδομα αναπηριας.Τι να κανουμε που ομως ειναι ενας απαραιτητος κρικος των Εβραιοσιωνιστων και τρωει ψωμακι απο το συστημα που υπηρετει.Τα χαζα γκοιμ τον θαυμαζουν σαν παλλικαρι και αγωνιστη τησ εθνικης ανεξαρτησιας.Στην υγεια σας κοροιδα ετσι λενε οι νεοταξιτες

    1. Αυτά που τα έμαθες για πες μας κι εμάς να τα δούμε. Σάλτα γαμσου μαλάκα αριστερέ αναρχοάπλυτο τρολ της κακιάς ώρας. Γαμώ τον ΣΥΡΙΖΑ τον πουστροΑΝΤΑΡΣΙΑ την ξεφτιλισμένη ΝΔ τους ΑΝΕΛ μαζί με ότι έμεινε από ΠΑΣΟΚ ή όπως αλοιώς λέγεται.

  18. Τους εθνικιστές σε όλο τον κόσμο, η νέα τάξη πραγμάτων τους βαφτίζει ναζί. Γιατί οι εθνικιστές θέλουν το έθνος τους, την πατρίδα τους εν αντιθέσει με τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης που θέλουν ανοικτά σύνορα και να μην υπάρχουν πατρίδες. Για αυτό έφτιαξαν και το λαθρομεταναστευτικό.
    Ξυπνήστε μαλακισμένα, βγάλτε τις τσίμπλες από τα μάτια σας και το κερί από τα αυτιά σας, σταματήστε να ακούτε τους αλήτες τους δημοσιογράφους που είναι πιόνια των μασόνων και αγαπήστε την πατρίδα.

    Αν θεωρείται την Χρυσή Αυγή ως χιτλερικό ναζιστικό κόμμα, τότε τι να πούμε για τα δημοκρατικά κόμματα που ξεπούλησαν την πατρίδα μας στην Μέρκελ & στο Δ’ Ράιχ? Φανταστείτε αυτοί οι προδότες πολιτικοί να ζούσαν το 1940.

    ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    Αν λοιπόν, όσοι αγαπούν την πατρίδα & την θρησκεία, τους βαφτίζεται φασίστες & νεοναζί χρυσαυγίτες, τότε μεγάλη μας τιμή. Καλύτερα φασίστας παρά προδότης της πατρίδα μου.

  19. 85.000 εισοδημα για να παριστανει την ατριχη μπαλαρινα μεσα στην Βουλη.
    να τον χαιρεστε.

    1. Άσχετο κουτορνίθι διάβασε πιο κάτω που γράφουν. Οι βουλευτές της Χ.Α δίνουν στο κόμμα τα 3/4 της βουλευτικής αποζημίωσης τους. Εσένα να χαίρονται για την εξυπνάδα σου

  20. Τι λετε ρε μαλακες; 85.000 εισοδημα,20000 στην τραπεζα και καλο αυτοκινητο και ειναι φτωχος;
    Τα 2 εκατομμυρια ΑΝΕΡΓΟΙ που δεν εχουν τιποτα τι να πουνε τοτε,ρε μαλακες;
    Εχετε ιδεα τι θα πει φτωχεια; Ακου «πιο φτωχος πεθαινεις»…καραγκιοζηδες…

    1. Τα δίνει στο κόμμα βλακάκο. Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε πιο κάτω.

    2. Τα ειπες ολα αδερφε , μαζι σου , γιατι νομιζω οτι εχουμε να κανουμε με πολυ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

    3. Για κοίτα ρε μλάκα τι περιουσίες έχουν οι υπόλοιποι και μετά πιάσε στο στόμασου τους χρυσαυγήτες που είναι οι μόνοι που βοήθησαν τους άπορους και άνεργους Έλληνες , βλάκα έ βλάκα. Αλλά μάλλον εσύ δεν θα είσαι Έλληνας για να λες αυτά που λες.

  21. ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟΥΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΛΕΒΕΝΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ….. ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ……ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ….ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

  22. Τι λες ρε απλυτε μουλε , ο κασιδιαρης κατι παιρνει…; ;;;
    Ρωτα την μανα σου τι επαιρνε και εβγαλε εσενα….. μαυριδερους συφιλιαρηδες πακιστανους επαιρνε.

  23. Ο Λεβεντης με την αστεφανωτη Εβραια,που χαριν της εξελεγη απο το συστημα σαν κομμα της Βουλης εχει λογο υπαρξης κ Ελληνικη συνειδηση? Αυτος ο γελοιος μονο για θεατρο να σερβιρει νερα κανει.,κ αν θελει μαυρους οπως οι ψηφοφοροι του ας παει στα ΗΟΤ ΣΠΟΤνα του μαυρισουν τον πισινο

  24. Γειά σου ρε Ηλία… Ο επόμενος ηγέτης της Ελλάδος!!!

  25. Ο Λεβεντης με την αστεφανωτη Εβραια,που χαριν της εξελεγη απο το συστημα σαν κομμα της Βουλης εχει λογο υπαρξης κ Ελληνικη συνειδηση? Αυτος ο γελοιος μονο για θεατρο να σερβιρει νερα κανει.,κ αν θελει μαυρους οπως οι ψηφοφοροι του ας παει στα ηοτ σποτ να του μαυρισουν τον πισινο

  26. ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΟΣ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ

  27. 85.0000 εισοδημα εκ των οποιων 50.000 αφορολογητα. 20.000 στην τραπεζα και αμαξακι αξιας 15.000.
    Και ο γραφει ο αλλος «πιο φτωχος πεθαινεις».
    Αξιοι της μοιρας σας ειστε.

  28. ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΟΥΛΟΙ, ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΛΙΓΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ.

  29. ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ Κ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2016…ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ Κ ΔΕΞΙΟΙ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ ΚΕΝΤΡΩΟΙ Κ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙΛΟΙ ΤΟΥΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ…ΞΥΠΝΑΤΕ.ΕΕΕ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ? ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Κ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ..ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΟΛΟΙ..ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΔΕΞΙΟΙ….ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕ

  30. Ο Ηλιας Κασιδιαρης ειναι ενας απλος Ελληνας, πραγματικος ομως Ελληνας και δεν εχει καμια σχεση με τους λακεδες, τους προδοτες και τα μουνοπανα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που ξεπουλανε την πατριδα μας.Εφτασε στο σημειο το ανθελληνικο μορφωμα του ΣΥΡΙΖΑ να στειλει στην Ευρωβουλη μια Βουλγαρα καθαριστρια, μεταναστρια και να εμφανιζεται τωρα αυτη με καταθεσεις εκατονταδων χιλιαδων ευρω, την ιδια ωρα που οι Ελληνες πολιτες πεινανε και αυτοκτονουν.Εμφανιζονται ολοι οι δηθεν αριστεροι προδοτες του ΣΥΡΙΖΑ με καταθεσεις εκατομμυριων ευρω και μαλιστα στις τραπεζες των ιδεολογικων τους αντιπαλων, των ξενων τοκογλυφων.Μεγαλυτερα μουνοπανα, ρουφιανοι και προδοτες απο τους Συριζαιους δεν εχουν ξαναπερασει απο την Ελλαδα.

    1. τι εχεις στο στομα σου απλυτε και κανεις σαν γουρουνι ; Μην σε ακουσουν τα διποδα …δεν θα σε ξαναπηδηξουν .

  31. Hλια λεβεντη……εισαι το μελλον της Ελλαδος…….η ελπιδα του λαου……..ενος εθνους που αφανιζεται

  32. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ…. ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ[ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ],ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.

    1. Η χρυσή πορδή το σπίτι σου γ@μει…………

  33. ΓΙΑΣΟΥ ΡΕ ΛΙΑΚΑΡΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ,Η ΤΣΑΚΑΛΩΤΙΝΑ Η ΣΚΟΥΡΛΕΤΙΝΑ Η ΑΛΕΞΙΑ ?

    1. Μην τις υποτιμάς. Όλες τους με ψηλοτάκουνες γόβες και ζαρτιέρες είναι ακαταμάχητες…

  34. Ηλίας Κασιδιάρης… το μέλλον του ανήκει… και αυτό το γνωρίζουν όλοι

  35. Γαμω τα σπιτια των απλυτων και το σοι τους ολο

  36. Είναι πραγματικός πατριώτης,μορφωμένος, με φοβερό λέγειν,νέος και ωραίος, γιαυτό τον ζηλεύουν
    οι πικρόχολοι περαστικά τους.

    1. απλα ενας γλοιωδης πορωμένος ναζης είναι φιλε. Ντροπιαζει τη χωρα μας

      1. Εσύ ντροπιάζεις την Ελλάδα και ο μαλάκας,ο καραγκιόζης ο Τσίπρας.Ό Ηλίας είναι Έλληνας και άντρας, καμία σχέση με τα πουσταριά, τα μουνόπανα του ΣΥΡΙΖΑ.

  37. ΓΕΙΑΣΟΥ ΛΙΑΚΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ!! ΧΕΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ!!! ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΟΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΡΟΤΑΚΗΔΕΣ!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ …………..

  38. τους μαυρους τους μαζεψατε εσεις τα κουμμουνια κ οι ψηφοφοροι σας, κ τους στηριζετε οικονομικα κ εργασιακα για να γαμιουνται οι γυναικες σας ,τα παιδια σας κ οι γιαγιαδες σας.Η διαφορα του μελαχροινου Ελληνα απο τους τριτοκοσμικους μαυρους κ μαυριδερους ειναι μεγαλη. ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ,ΑΝΘΡΩΠΙΑ Κ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

    1. οπως τα λες φασιστα, κοιμησου. Και να θυμασαι ότι εισαι πιο κατω από τους μαυρους

    2. και ποια ειναι εσενα η ιδεολογια σου? ο ναζισμος? χα χα χα καμμενε ραγια

  39. μονο με εθνικη ηγεσια……ο μισθος ενος βουλευτη δεν πρεπει να υπερβαινει ενος στρατιωτικου……και να εχουνε και τις ιδιες κρατησεις……και να καταργηθει η βουλευτικη αποζημιωση και η βουλευτικη ασυλια…..ο παττακος 6 χρονια δικτακτορας…….και πεφτανε οι σοβαδες απο το σπιτι του, που ηταν ερειπιο….η φωφη με τα 27 ακινητα θα πρεπει να ιδρωσε πολυ στην ζωη της…..την ειχανε και στην εθνικη τραπεζα και δεν παταγε το ποδι της …..

  40. Τι λετε ρε τριμαλακες ποιο φτωχος πεθαινεις?Και τι μας νοιαζει ποσα περνει ο μαυριδερος ψυχακιας η το καθε ενα κοπροσκυλο του συστηματος?

    1. Αυτοί που ψηφίζεις κοπρόσκυλο σκατόψυχε ΄»ΆΡΧΟΝΤΑ»,τα βάζουν ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ,ενώ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής το περισσότερο μηνιάτικο του μισθού τους, το δίνουν στο κόμμα.Αλλά που να το καταλάβεις ηλίθιε προσκυνημένε.Με κάτι τέτοια κομματόσκυλα σαν εσένα που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους,φτάσαμε στον πάτο σαν χώρα.

        1. Και λοιπόν ? Κανένα επιχείρημα. Τράβα για ούζα

      1. εισαι μαλακας και αδερφη λυρατη σκατοφλωρε φασιστομουτρο.

  41. Iδιος με τον γυφτοβραζιλιανο δολοφονο του πρεσβη ειναι ο Κλασι…η μονη διαφορα τους ειναι οτι του βραζιλιανου του αρεσαν οι γυναικες…

  42. »πιο φτωχος πεθαινεις?» ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ….ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑΝ ΕΡΑΝΟ..

  43. Για όσους δε ξέρουν οι βουλευτές της Χ.Α δίνουν στο κόμμα 6.000 ευρώ κάθε μήνα από τη βουλευτική τους αποζημίωση. Η Χ.Α δεν παίρνει καμία κρατική επιχορήγηση παράλληλα όμως διατηρεί και ανοίγει γραφεία σε όλη την επικράτεια όταν οι άλλοι τα κλείνουν, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ όταν οι άλλοι χρωστάνε εκατομμύρια με παράδειγμα τη Ν.Δ που ζητάει τη ψήφο μας για να σώσει το κράτος όταν η ίδια δε μπορεί να βάλει σε τάξη τα οικονομικά της και δε ξέρει που και πόσα χρωστάει.

    1. και τι εγινε που τα δινουν στο κομμα??? τα ιδια κουφα του κκε μας λετε?

      1. άσε φιλαράκι δε κάνεις για συζήτηση αφού δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά της Χ.Α με τα υπόλοιπα κόμματα. Χρόνια πολλά καλή χρονιά.

  44. Προς Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη
    Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα
    ……………………………………………
    27-12-16
    . Δυο Γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα
    ………………..
    Αξιολύπητε Γιώργο και αξιοσυμπόνητε Νίκο.
    ……………………………………
    Η λαϊκή μούσα είναι πολύ σοφή και πρέπει τα γνωμικά, τους μύθους, τα παραμύθια και τα δημοτικά τραγούδια να τα ακούμε με προσοχή. Κάποιο λοιπόν δημοτικό ποίημα αναφέρει:
    «Αχός βαρύς ακούγεται. Πολλά ντουφέκια πέφτουν. Μήνα σε γάμο ρίχνονται; Μήνα σε χαροκόπι; Μηδέ σε γάμο ρίχνονται μηδέ σε χαροκόπι. Η Δέσπω κάνει πόλεμο με νύφες και μ’ αγγόνια……»
    Σας είδαμε και τους δυο να βγαίνετε σε τηλεοράσεις και να κατακεραυνώνετε ο ένας τον άλλο για ευθύνες αναφορικά με το τεράστιο χαμαιτυπείο που φέρει το όνομα Αθήνα. Όμως είστε και οι δυο εξίσου συνυπεύθυνοι για την κατάντια. Η Αθήνα από «διαμαντόπετρα στην γης το δακτυλίδι» που έλεγε ο Κωστής Παλαμάς, έγινε Πρεζαθήνα. Το παιχνίδι με τον πετροπόλεμο μεταξύ αστυνομικών και παρακρατικών της θυγατρικής εταιρείας της ΕΛΑΣ που φέρει τον εικονικό κωδικό «αντιεξουσιαστές» το βλέπουμε διαρκώς να επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ και να βανδαλίζεται το Πολυτεχνείο και να στενάζουν τα Εξάρχεια. Έλεος! 40 χρόνια τώρα η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να συλλάβει 40-50 άπλυτους αλήτες μόνο και μόνο για έναν λόγο. Γιατί οι επικεφαλείς του όχλου των αντιεξουσιαστών είναι πολύ πειθαρχημένοι μπάτσοι.
    ………………………………………….
    Οι αντιεξουσιαστές είναι απαραίτητος μηχανισμός ξεκαρφώματος ώστε η χρησιμότητα και η χρηματοδότηση της ΕΛΑΣ να διασφαλίζεται. Ένας μηχανισμός χρήσιμος και απαραίτητος για το πολίτευμα της ηρωίνης που έχει εκτοπίσει την δημοκρατία. Κάθε φορά που μέλλει γενέσθαι ο πετροπόλεμος στο Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια, οι υπάλληλοι του Δήμου Πρεζαθηναίων αποσύρουν τους κάδους από Στουρνάρη, από Μάρνη και λοιπούς εγγύς δρόμους και μάλιστα δυο μέρες πριν την έναρξη των δήθεν εχθροπραξιών. Επομένως, στην σκηνοθεσία συμμετέχουν ως συμπρωταγωνιστές και δημοτικοί υπάλληλοι. Άρα επί δεκαετίες, οι ιδιοκτήτες μας που έπαιζαν την επαναλαμβανόμενη παντομίμα «Εξάρχεια» συντόνιζαν την ΕΛΑΣ (Ελληνική Λέσχη Άσπρης Σκόνης) και τον Δήμο Πρεζαθηναίων.
    Στις δυο τελευταίες δημοτικές εκλογές όλα τα πρεζόνια αλλά και όλοι οι ραγιάδες του δύσοσμου Πρεζαθηναϊκού κέντρου, ως φανεροί υποστηρικτές της ηρωίνης, στήριξαν ψυχή τε και σώματι τον Καμίνη, δείχνοντας ευθέως την εύνοια του πραγματικού πολιτεύματος στο πρόσωπο του βολικού Γιωργάκη. Στις εθνικές εκλογές στήριζαν άπαντες ΝΔ αλλά αργότερα εμφανίστηκαν φιλικοί ή ανεκτικοί προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως μετά την αποπομπή της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
    Επομένως, φάνηκε ότι οι ιδιοκτήτες μας χονδρέμποροι και εισαγωγείς άσπρης σκόνης, δηλαδή οι ανώτατοι πολιτειακοί άρχοντες, ευνοούσαν καλές σχέσεις μεταξύ Δήμου Πρεζαθήνας και Λέσχης Άσπρης Σκόνης (ΕΛΑΣ), αφού αυτό εξυπηρετούσε και τον εφησυχασμό της ορδής των νεοραγιάδων και την χημική εκτροφή της αγέλης των εξαρτημένων, δηλαδή των δυο μαζικών ψηφοδοτικών μηχανισμών αναπαραγωγής της δήθεν και καλά Δημοκρατίας.
    …………………………………………………….
    Τίθεται επομένως το βάσιμο και εύλογο ερώτημα γιατί ο Γιώργος και ο Νίκος, αφού και οι δυο είναι απλές βιτρίνες του καθεστώτος και ο ρόλος τους έχει συμβολικό του θεαθήναι χαρακτήρα, τσακώνονται; Τι έχουν να χωρίσουν; Αφού είδωλα σοβαροφάνειας είναι και μόνο! Πρέπει να αναζητήσουμε λοιπόν τα αίτια της εκκοσμικευμένης κρίσης σε υποκείμενη διάσπαση στα ουσιαστικά χαρακώματα του καθεστώτος. Ως γνωστόν, το πραγματικό καθεστώς είναι το πολίτευμα της ηρωίνης και η ομοσπονδία του εγκλήματος που ελέγχει την Ελλάδα έχει αναθέσει στην ΚΥΞ (κρατική υπηρεσία ξεκαρφώματος) την πραγματική κυβέρνηση της χώρας. Η ΚΥΞ, πολυμελής εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνουσα δεκάδες μπάτσους, συντηρεί, επιτηρεί και αναπαράγει την εξουσία σε όλους τους κλαδικούς ή γεωγραφικούς εγκληματικούς τομείς ευθύνης της.
    Είναι επομένως εύλογο να συμπεράνουμε ότι η κόντρα Γιώργου Νίκου δεν είναι κάτι άλλο παρά αντανάκλαση από εσωτερικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ υποομάδων της ΚΥΞ που ήρθαν σε διάσπαση. Πότε όμως οι μηχανισμοί της μαφίας μπαίνουν σε διάσπαση ή ηχηρή διάσταση; Μόνο σε δυο περιπτώσεις. Ή αν τα οικονομικά τους συμφέροντα έρχονται σε ρήξη ή αν τους έχουν πάρει χαμπάρι και διακυβεύεται η ύπαρξή τους. Θεωρώ ότι η δεύτερη εκδοχή είναι πολύ πιο πιθανή. Μετά από 20 χρόνια δράσης μου, η αποκάλυψη της ΚΥΞ έχει φθάσει στο κοσμοϊστορικό επίπεδο της «Αποκάλυψης του Ιωάννου». Η απώλεια της διαφάνειας και η επισκοπική πλέον διείσδυση από τους φορείς της Δικαιοσύνης, είναι δεδομένη. Η κατανόηση της λειτουργίας τους εκ μέρους φορέων, θεσμών και προσώπων, τους καθιστά κατανοητούς και ευάλωτους και επομένως έχει πέσει το σύνθημα «όπου φύγει φύγει» και το σύνθημα «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».
    …………………………………………………….
    Είναι εύλογο λοιπόν, μόνο και μόνο βλέποντας να τσακώνονται οι γλυκανάλατες πολιτικές γλάστρες Γιώργος και Νίκος, να συμπεράνουμε ότι υπάρχει ρήγμα στην ναυαρχίδα του αστυνομικού παρακράτους. Η ανησυχία και η ανασφάλεια πιστοποιείται και από το αναντίρρητο γεγονός ότι ωμά πλέον παρακολουθούνται και τα τηλέφωνα όλων των ηγεσιών των κομμάτων και όχι μόνο Εισαγγελέων και Δικαστών, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει πολιτική κρίση και να απαιτηθούν κυβερνήσεις συνεργασίας. Πως όμως θα διασφαλιστεί η επιβίωση του καθεστώτος εμπορίας άσπρης, εκβιασμών, απειλών και πλαστών τιμολογίων, αν απαιτηθεί η σύμπραξη πολλών κομμάτων, στα πλαίσια διαφαινόμενης κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας; Με εκτεταμένους εκβιασμούς μόνο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
    Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, οι συνιστώσες της ΚΥΞ άρχισαν διαβουλεύσεις για να διασφαλίσουν το μέλλον του βαρέως εγκλήματος και αύριο, πριν υπάρξουν ανεξέλεγκτες εξελίξεις και προκύψουν κυβερνήσεις με άποψη. Αν προκύψουν συνεργατικές κυβερνήσεις με άποψη, μπορεί οι εντεταλμένοι γενικοί γραμματείς, οι υποτελείς πρόεδροι οργανισμών αλλά και οι στυλοβάτες διοικητές όλων των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ να αλλάξουν και όλη η μαφία που στηνόταν δεκαετίες, να γίνει πλίνθοι και κέραμοι. Ακόμη και η κορυφαία οργανωτική δομή υπηρεσιών όπως ο ΕΟΠΥΥ που είναι καθαρά εγκληματικής στόχευσης, μπορεί να διαλυθεί και να χάσουμε τα υπερπλυντήρια που φτιάχναμε 30 χρόνια και που τώρα δειλά δειλά αρχίζουμε να ενεργοποιούμε.
    …………………………………………….
    Επομένως οι ρωγμές στις καθεστωτικές εικονικές βιτρίνες του τύπου Γιώργος και Νίκος, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μετασεισμικές ακολουθίες από τον ανησυχούντα εγκέλαδο της μαφίας που τρέμει από το διαφαινόμενο κλίμα αστάθειας και αβεβαιότητας και πάσχει από εσωτερικούς τριγμούς, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται ότι το αστυνομικής έμπνευσης χιλιοπαιγμένο μονόπρακτο των Εξαρχείων έχει πάψει να πουλάει και στην ορδή των νεοραγιάδων και στην κάστα των πολιτών.
    Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά σε ιστορική καμπή. Ο Δήμαρχος της Πρεζαθήνας και ο Υπουργός Προστασίας της πρέζας από τον Πολίτη, εξωραϊσμένες μωρές παρθένες της μηδενιστικής παρακμιακής εποχής μας, ως πολιτικά αχυροφερέφωνα του υποκείμενου αστυνομικού παρακράτους, τσακώνονται ως πολιτειακοί γάιδαροι σε ξένο αχυρώνα, τον αχυρώνα της ΚΥΞ, της βασικής προστάτιδας δύναμης της συνομοσπονδίας του εγκλήματος.
    ……………………………………………….
    Έτσι, αντί να ξηλώσουν εν μια νυχτί όλες τις διοικήσεις των υψηλών και ειδικών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και των διευθύνσεων των Δήμων και όλων ανεξαιρέτως των ΝΠΔΔ αλλά και όλων των Τ. Α. ανά την χώρα, κράζουν σαχλές και ανούσιες ανοησίες, χορεύοντας πολιτικό τσάρλεστον και κομματικό Φοξ Αγγλέ, προκαλούσες γέλωτα και ανακουφιστικές πομφολυγώδεις ερυγές.
    ……………….
    Αίσχος και ξανά αίσχος!
    ………………………………………………….
    Ασήμαντε Γιώργο και ανύπαρκτε Νίκο.
    ……………………………………..
    Να πάτε σπίτι σας να ξεσκονίσετε τα έπιπλα και να τινάξετε τα ρούχα στο μπαλκόνι. Αν θέλετε να γίνετε και πιο χρήσιμοι, να πάτε στο μπακάλικο για ψώνια και να βοηθήσετε την σύζυγό σας στο πλύσιμο της κουζίνας. Πάντως από τα πολιτικά δρώμενα πρέπει να φύγετε. Στον χώρο της πολιτικής, το μόνο που θα μπορούσατε να προσφέρετε θα ήταν το άδειο κρανίο σας σαν τασάκι σε κάποιο πρεζονομάγαζο για να σβήνουν τις γόπες τους τα πρεζόνια, δηλαδή τα προϊόντα της δημιουργίας των κοινών συνιδιοκτητών σας.
    …………………………………….
    Αίσχος!
    Με πλεόνασμα αηδίας

  45. Είναι νέος,μορφωμένος και πάνω απ’όλα Έλληνας.Ο Ηλίας κάποια στιγμή θα κυβερνήσει την Ελλάδα.Να το θυμηθείτε.Το μέλλον του ανήκει..

    1. στη φυλακη θα καταληξει οπως συνηθως γινεται με τους ναζι ΞΥΠΝΑ

      1. στη φυλακη θα καταληξεις εσυ, οπως συνηθως γινεται με τους ναζι των μνημονιων και της μερκελ.ΞΥΠΝΑ

        1. Οι ναζί συνήθως καταλήγουν στο χώμα, όπως οι μπράβοι σας στο Νέο Ηράκλειο σχετικά πρόσφατα.

          1. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΝΩΔΑΛΑ,ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ,ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΦΥΣΣΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.

  46. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΗ ΦΥΛΑΚΗ.

  47. ΕΝΩ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ? ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΣΤΑΘΑΚΗ, ΦΩΤΙΟΥ, ΚΟΥΝΕΒΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ, ΚΑΙ ΣΙΑ????????

Comments are closed.