Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Μενεγάκη. Οι αλλαγές και τα παράπονα

Κοινοποίηση:
630_eleni-menegaki-7-696x460

Και του χρόνου η Ελένη Μενεγάκη θα συνεχίσει κανονικά την «Ελένη» της. Παρά τα χαμηλά νούμερα. Θα αναρωτιούνται πολλοί πως παραμένει ζωντανή ενώ είναι «πεθαμένη» με τα 10άρια που κάνει όταν άλλα κανάλια κόβουν εκπομπές ακόμα και με 15%.

Ο Alpha είναι μεγάλο κανάλι και στη μεσημεριανή ζώνη κάνει τα χειρότερα νούμερα με την καλύτερη-αν κρίνει κανείς απο τα συνεχόμενα χρόνια που είναι στην τηλεόραση- και πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια.

Σας έχω πει τον λόγο που την κρατούν η Ελένη είναι brand name. Δηλαδή δεν φέρνει νούμερα αλλά φέρνει χρήμα στο κανάλι αλλά και στην τσέπη της.

Οι διαφημίσεις και τα πελατάκια που θέλουν η πρώην βασίλισσα να αγγίξει το προϊόν τους είναι πολλά. Φέτος, μάλιστα που άρχισε να δουλεύει και το Instagram και να βάζει διαγωνισμούς τσιμπά και από εκεί φράγκα.

Όμως, το κανάλι θέλει αλλαγές. Και στο ύφος και στα νούμερα. Καλά τα λεφτά αλλά το 10% του ρίχνει το μέσο όρο αλλά είναι και νούμερο που επιτρέπει σε πολλούς να του τα χώνουν. Από το ίδιο κανάλι. Ακόμα και παρουσιαστές που φέρνουν πολλές φορές για παράδειγμα τα χαμηλά νούμερα της Ελένης όταν έχουν εκείνοι μια άσχημη μέρα και βλέπουν συννεφιασμένα πρόσωπα στα υψηλά γραφεία.

Η Ελένη θα αλλάξει και αυτό είναι όρος. Το κυριλέ δεν της βγήκε, ούτε το κοινωνικό. Στόχος του καναλιού του χρόνου πάση θυσία να ανέβουν τα νούμερα και σε αυτό ελπίζουν να βοηθήσουν τα νέα πρόσωπα που θα εισέλθουν στην «αυτοκρατορία» της αφού το πανέλ θα αλλάξει σχεδόν όλο, ενώ η Ελένη ακόμα αναζητά πρόσωπα που θα έχουν ακόμα και ρόλο έκπληξη.

wifinews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: