Αυτός είναι ο Μουσουλμάνος πρώην παλαιστής που αποκεφάλισε την άτυχη 82χρονη, στο Λονδίνο

Κοινοποίηση:
fat-nick

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η αστυνομία του Λονδίνου θεωρεί ως δράστη της δολοφονίας της 82χρονης Παλμίρα Σίλβα, τον 25χρονο μουσουλμάνο Nicholas Salvadore, ο οποίος… συμμετείχε σε αγώνες ΜΜΑ με το παρατσούκλι «Fat Nick».

.

Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε αποκεφαλισμένη στην πίσω αυλή του σπιτιού της. Η γυναίκα, η οποία γεννήθηκε στην Ιταλία, διατηρεί τα τελευταία 30 χρόνια μια καφετέρια μαζί με το γιό της.

Ο 25χρονος, που φέρεται ως βασικός ύποπτος για το φρικτό έγκλημα, είναι άνεργος και μένει σε απόσταση μόλις λίγων τετραγώνων από το σπίτι του θύματος μαζί με ένα φίλο του.

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταστήματος έχει καταγράψει τον 25χρονο, δύο ώρες πριν από το έγκλημα να τρώει σε καφετέρια και να φεύγει χωρίς να πληρώσει. Ο Salvadore είναι μοναχοπαίδι και γεννήθηκε στη Νιγηρία πριν μετακομίσει με τους γονείς του στη Μεγάλη Βρετανία. Σε ηλικία 13-14 ετών εγκατέλειψε το σπίτι του. Η μητέρα του του βρήκε ένα διαμέρισμα, το οποίο πλήρωσε για δύο μήνες και μετά του είπε πως πρέπει να σταθεί στα πόδια του.

Πλέον, ο 25χρονος, που περιγράφεται ως «άτυχος» σε ό,τι κι αν έκανε στη ζωή του, «αγέλαστος» και χωρίς χρήματα, κρατείται από αστυνομικούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: