Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος

Κοινοποίηση:
Ράνια Θρασκιά-Ανδρέας Φωτόπουλος

Εδώ και τρεις μήνες έχουν χωρίσει η Ράνια Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου και κοινής ζωής, ενώ μαζί απέκτησαν και δύο παιδιά, τον Διονύση και τον Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Down Town, το ζευγάρι δεν κατάφερε να σώσει τον γάμο του, παρόλο που προσπάθεια έγινε και από τους δύο.

Όσον αφορά τον λόγο που χώρισαν, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχουν χωρίσει εδώ και τρεις μήνες. Χωρίς πολλές φωνές και εντάσεις. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε, αφού και για τους δύο απόλυτη προτεραιότητα είναι η ηρεμία των παιδιών τους;».

Και συνεχίζει: «Κατ’ αρχάς, ναι, ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Προσπάθησαν πολύ και με όλους τους τρόπους προτού πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας είχε αφοσιωθεί στη δουλειά του. Αργούσε να γυρίσει τα βράδια στο σπίτι, δεν έδινε αρκετό χρόνο στη Ράνια, ενώ εκείνη παραπονιόταν και την ίδια στιγμή το μετάνιωνε. Οι εντάσεις και οι δύσκολες στιγμές ανάμεσά τους είχαν γίνει σχεδόν καθημερινότητα και οι δυο τους φοβήθηκαν ότι αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στα παιδιά, κάτι που κανείς από τους δύο δεν ήθελε, γι’ αυτό συζήτησαν όσο πιο ψύχραιμα μπορούσαν και κατέληξαν στον χωρισμό».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την απόφαση η Ράνια Θρασκιά εγκαταστάθηκε σε άλλο σπίτι μαζί με παιδιά της, αφήνοντας τον Ανδρέα σε αυτό που έμεναν στα βόρεια προάστια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: