Αυτός είναι ο ‘Ελληνας που τραυματίστηκε στο Λονδίνο

Κοινοποίηση:
ελληνας

 

Ο Αντόνιο Φίλης είναι ο Έλληνας που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου (03.06.2017) στο Λονδίνο. Πρόκειται για 35χρονο γεωπόνο, τεχνολόγο τροφίμων που είχε μετακομίσει στη βρετανική πρωτεύουσα από το 2011.
Ο πατέρας του Έλληνα που τραυματίστηκε από τους τρομοκράτες στο Λονδίνο κατάγεται από τη Λαμία, ενώ η μητέρα του είναι Ιταλίδα. Ο 35χρονος αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο το 2011 και εκεί εργάζεται σε εταιρία.

Εγχειρίστηκε ο Έλληνας τραυματίας στο Λονδίνο

Ο Αντόνιο Φίλης δέχτηκε χτύπημα στο συκώτι. Σε video μέσα από την παμπ όπου βρισκόταν την ώρα της επίθεσης, ακούγεται να λέει «έχω ματώσει». Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

«Ενώ οι άλλοι έτρεχαν να σωθούν ο γιος μου δεν έφυγε», είπε ο πατέρας του 35χρονου Γιώργος Φίλης . «Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά…», τόνισε.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο, Αλέξης Γεωργιάδης είχε δηλώσει πως εντός της ημέρας τον Έλληνα τραυματία πρόκειται να επισκεφτεί ο πρέσβης της Ελλάδας στο Λονδίνο.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: