ΑΥΤΟΣ είναι ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ που κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, έπαιζε…βιντεοπαιχνίδι!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
candy

Έγινε Ρεζίλι και τώρα σπεύδει να… ζητήσει συγνώμη. Ένας βουλευτής του συντηρητικού κόμματος της Βρετανίας δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις σήμερα καθώς τον φωτογράφισαν την ώρα που έπαιζε στην ταμπλέτα του το παιχνίδι ‘Candy Crash’ ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τις συντάξεις.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε σήμερα η βρετανική εφημερίδα Sun ο Νάιτζελ Μιλς απεικονίζεται να αγγίζει την οθόνη του υπολογιστή με το δάκτυλό ενώ προσπαθεί να δημιουργήσει συνδυασμούς από καραμέλες με στόχο να τις κάνει να εκραγούν και έτσι να συγκεντρώσει πολλούς πόντους.

Η εφημερίδα επικαλείται έναν αυτόπτη μάρτυρα που δηλώνει ότι ο βουλευτής έπαιζε για ένα διάστημα 2,5 ωρών το παιχνίδι.

Ο βουλευτής επιβεβαίωσε ότι δεν έπαιξε περισσότερες από «μία ή δύο πίστες» και ανήρτησε ένα μήνυμα μεταμέλειας την ώρα που η υπόθεση αυτή κάνει το γύρο των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

«Ζητάω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και αναγνωρίζω ότι δε στάθηκα στο ύψος των προσδοκιών που έχετε από ένα βουλευτή» επισήμανε στο μήνυμα που ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

«Υπόσχομαι ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Το να εκπροσωπώ το Άμπερ Βάλει (η εκλογική του περιφέρεια) συνιστά ένα ανεκτίμητο προνόμιο και ελπίζω ότι οι ψηφοφόροι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον αγώνα μου» προσέθεσε.

Το θέμα αυτό συμπεριλαμβάνεται στα πλέον δημοφιλή στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης σήμερα στη Βρετανία και προκάλεσε ειρωνικές αντιδράσεις στους χρήστες.

Ένας χρήστης, ο Τζεφ διερωτήθηκε: «Νάιτζελ, σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε στο Candy Crash; Γιατί εγώ έχω κολλήσει στο επίπεδο 377 και χρειάζομαι μια χείρα βοηθείας».

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σχολίασε επίσης την υπόθεση αυτή εκτιμώντας ότι ο βουλευτής ασφαλώς «ντροπιάστηκε» όμως θα εργαστεί «περισσότερο σκληρά στο μέλλον».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: