ΑΥΤΗ η ΙΣΤΟΡΙΑ θα σας ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ! Δεν έχει ξανασυμβεί από τότε! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
linababyyyyy-600x275

 

Όταν η κοιλιά  της 5χρονης Λίνα Μεδίνα άρχισε να μεγαλώνει ξαφνικά οι γιατροί φοβήθηκαν για το χειρότερο.Όπως αναφέρουν οι New York Times ήταν σίγουροι ότι η Λίνα είχε όγκο καθώς δεν υπήρχε καμία άλλη λογική εξήγηση λόγω της ηλικίας της.  Ωστόσο μετά από εξετάσεις ανακάλυψαν ότι η 5χρονη  ήταν επτά μηνών έγκυος και λίγες εβδομάδες μετά έφερε στον κόσμο ένα υγιές αγόρι που ονομάστηκε Γκεράρδο προς τιμή του γιατρού της .

linababy

Σήμερα στα 80 της η Λίνα είναι το νεότερο άτομο στον κόσμο που έχει γεννήσει.  Κατάγεται από ένα μικρό χωριό στις Άνδεις του Περού. Γεννήθηκε σε φτωχή οικογένεια το 1933. Σε ηλικία πέντε ετών η μητέρα της πρόσεξε ότι η κοιλιά της μεγάλωνε ενώ η παραπονιόταν για πόνους.

linababy1

 

Κατά τη γέννα ο γιατρός ανακάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι ήταν πέντε ετών είχε πλήρως ανεπτυγμένα όργανα αναπαραγωγής και ότι έπασχε από πρώιμη ήβη. Τότε κοινή εκτίμηση ήταν ότι ο πατέρας της είχε αιμομικτικές σχέσεις μαζί της και συνελήφθη. Η απουσία αποδεικτικών στοιχείων δεν οδήγησε πουθενά και μέχρι σήμερα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό η ταυτότητά του.

linababy2

 

Μεγαλώνοντας ο Γκεράρδο πίστευε ότι ήταν αδελφή του αλλά όταν ήταν δέκα ετών έμαθε την αλήθεια  ότι ήταν η μητέρα του. Πέθανε στα σαράντα του εξαιτίας μιας ασθένειας των οστών.

linababy3

Η Λίνα δεν έχει δεχθεί ποτέ να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της.

linababy4

Παντρεύτηκε τον άνδρα της Ραούλ τη δεκαετία του 1970 και έφερε στον κόσμο το δεύτερο γιο της. Η περίπτωση της συχνά παρουσιάζεται ως απάτη αλλά οι ιατροί αλλά οι γιατροί δηλώνουν ότι έχουν αποδείξεις και ακτινογραφίες που αποδεικνύουν ότι όντως είχε μείνει έγκυος σε αυτή την ηλικία.

medicalland.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: