Αυτή είναι η συγκλονισμένη βοηθός του Ρόμπιν Γουίλιαμς, που τον βρήκε νεκρό (φώτο)

Κοινοποίηση:
rebeca

Ήταν ο άνθρωπός του. Ήταν η γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του Ρόμπιν Γουίλιαμς για πάνω από 20 χρόνια. Ήταν η γραμματέας του, η εξομολόγος του, η φίλη του, ο πιο πιστός του άνθρωπος… Και ήταν εκείνη που ανήσυχη χτύπησε την πόρτα του δωματίου του και όταν ο πασίγνωστος ηθοποιός δεν απάντησε άνοιξε την πόρτα και τον είδε να κείτεται νεκρός.

Η Ρεμπέκα Εργουιν Σπένσερ 57 ετών, ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε αντιμέτωπος με την πιο σκληρή εικόνα. Τον φίλο και συνεργάτη της με μια ζώνη περασμένη στο λαιμό να έχει εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο χωρίς ένα αντίο….

Δούλευαν μαζί για τουλάχιστον 20 χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ πολλές φορές. Ήταν εκείνη που τον εμψύχωνε, που τον κανάκευε που τον προσγείωνε και τον αποκαλούσε ‘Mork Guy’, από τον ρόλο που τον καθιέρωσε στην σειρά Mork and Mindy όπου έπαιζε έναν εξωγήινο..

Η Ρεμπέκα, ήταν τόσο κοντά στον Ρόμπιν Γουίλιαμς που είχε μετακομίσει σε σπίτι δίπλα στο δικό του. Ήταν τόσο αφοσιωμένη σ΄εκείνον που ενώ έμενε στο Σαν Φρανσίσκο μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να είναι κοντά του.

Είχαν δουλέψει μαζί σε 33 ταινίες μεταξύ των οποίων και στο Good Will Hunting, για το οποίο ο Γουίλιαμς κέρδισε ένα όσκαρ.

Όταν απονεμήθηκε το 2005 στον Γουίλιαμς το βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ – από τις ύψιστες τιμές στο Χόλιγουντ – στον ευχαριστήριο λόγο του εκείνος ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Ρεμπέκα.

Λέγεται επίσης ότι το σπίτι στο οποίο μένει τώρα η Ρεμπέκα με τον σύζυγό της το αγόρασε ο ίδιος ο Γουίλιαμς.

Ήταν οικογένεια, λένε όσοι τους ήξεραν. Όταν μάθαμε ότι τον βρήκε νεκρό η βοηθός του καταλάβαμε ότι ήταν η Ρεμπέκα.

Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το 1993 με την μεγάλη επιτυχία Mrs. Doubtfire.

 

DAILY MAIL

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: