Αυτή είναι η μητέρα δύο παιδιών που ξεψύχησε μετά από επέμβαση ρουτίνας στη Ζάκυνθο

Κοινοποίηση:
arvanitaki2_554_355

Θρήνος στη Ζάκυνθο για τον άδικο και ξαφνικό θάνατο της 41χρονης Ελένης Αρβανιτάκη, που κατέληξε μετά από ένα χειρουργείο ρουτίνας…Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, έκανε συνηθισμένο χειρουργείο προ ημερών στο τοπικό νοσοκομείο – για να βγάλει λάμα από το πόδι της –

όμως προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και έχασε τη ζωή της μέρες μετά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, στο οποίο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα, αφότου ξαφνικά το πόδι της πρήστηκε και άρχισε η δυσλειτουργία συκωτιού και νεφρών.

avanitaki

Η ιατρική κοινότητα εξακολουθεί να είναι ανάστατη για το περιστατικό, ενώ ήδη ενημερώθηκε το Υπουργείο Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Δευτέρα αναμένεται κλιμάκιο από την Αθήνα, εκτάκτως στα νοσοκομεία Ζακύνθου και Ρίου για να διερευνηθούν τα αίτια, αν δηλαδή το πρόβλημα οφείλεται στα φάρμακα, στα αέρια του χειρουργείου ή σε άλλη αιτία.

Τα ερωτηματικά για τις συνθήκες υγιεινής στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Ζακύνθο είναι πολλά, με αποτέλεσμα να ανασταλούν τα χειρουργεία και να γίνει έλεγχος για ύπαρξη μικροβίων λοιμώξεων στο χώρος του χειρουργείου, τα υλικά, τις γάζες κ.λ.π. που όμως βγήκε αρνητικός.

πηγή: tempo24

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: