Αυστριακός υπουργός “τόλμησε” να τα βάλει με τον σουλτάνο Ερντογάν και…δείτε τι έπαθε από Τούρκους χάκερς (φώτο)

Κοινοποίηση:
aystriakos

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργού Εξωτερικών της Αυστρίας, Sebastian Kurz, και του έστειλαν μήνυμα σε τρεις γλώσσες, ενώ ταυτόχρονα ανήρτησαν και φωτογραφία του Ερντογάν μαζί με τον σουλτάνο Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, θέλοντας να……εξομοιώσουν τον σημερινό πρωθυπουργό με τον τούρκο σουλτάνο που υπήρξε μεγάλος κατακτητής εδαφών στην εποχή του!

Οι χάκερς φαίνεται ότι έγιναν έξαλλοι με την προειδοποίηση που έκανε ο Αυστριακός υπουργός προς τον Τούρκο πρωθυπουργό, ενόψει της επίσκεψης του δεύτερου στη Βιέννη στις 19 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, ο Sebastian Kurz απηύθυνε προειδοποιητικό μήνυμα προς το Ερνογάν να μη σπείρει διχαστικά μηνύματα στην αυστριακή κοινωνία, κατά την επίσκεψή του στη Βιέννη και αυτό επειδή στην Αυστρία υπάρχει ισχυρή τουρκική κοινότητα 250.000 ατόμων.

Ο Αυστριακός υπουργός εξωτερικών ανέφερε σε καθημερινή αυστριακή εφημερίδα στις 13 Ιουνίου: «Έχω προειδοποιήσει τον πρωθυπουργό Ερντογάν ρητά, να μην εισαγάγει διασπάσεις στην αυστριακή κοινωνία».

Οι ομάδα των χάκερ που αποκαλούνται Cyber Warrior Raiders, (επιδρομείς και πολεμιστές του διαδικτύου), απέστειλαν μήνυμα σε τρεις γλώσσες στον αυστριακό υπουργό και μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Ο υπουργός εξωτερικών της Αυστρίας! Ποιος νομίζεις ότι είσαι, παιδάκι! Δεν μπορείς εσύ να αποφασίζεις πώς θα μιλάς στον πρωθυπουργό μας τον Ερντογάν, ο οποίος είναι ο εγγονός των προγόνων μας που έφθασαν μέχρι τη Βιέννη! Είμαστε επιδρομείς, είμαστε Οθωμανοί, είμαστε η Τουρκία!».

Σημειώνεται, ότι ο αυστριακός υπουργός εξωτερικών είναι γεννημένος το 1986 και είναι ο νεώτερος υπουργός Εξωτερικών στην Ευρώπη.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός πιστεύεται ότι θα επισκεφθεί την Αυστρία σε μια προσπάθεια να κερδίσει ψήφους από Τούρκους στο εξωτερικό, ενόψει της υποψηφιότητάς του για την προεδρία στην Τουρκία, τον προσεχή Αύγουστο.

Δείτε τη φώτο:

erntogan-memetsoultan

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: