EΚΠΟΜΠΕΣMEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ29|07|2017 14:08/Makelaris/11210 views ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ Χίος για τα γενέθλια του ψεύτη! «‘Όσο πόνο καί αίμα έδωσε στο Λαό, τόσο να πέσει στο κεφάλι του. Ευχή κ’ κατάρα του δίνω».Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ27|08|2025 07:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Η ιστορία του σιδηρόδρομου Πειραιά-Κηφισιάς: Πώς ξεκίνησε να λειτουργεί ο σημερινός «Ηλεκτρικός»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ27|08|2025 07:22 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ; Ποιος είναι πραγματικά ο περιβόητος «Νόμος του Μέρφι»;ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ27|08|2025 07:15 /0 ΣΧΟΛΙΑ Τελικά ισχύει ο μύθος για τη μεγάλη μύτη και το ανδρικό μόριο; 2 Σχόλια Χίο γερά πάρε της τα μυαλά Αν δεν ρίξει το δηλητήριο της η Οχιά που έχει δήθεν όλες της απαντήσεις, δεν την πιάνει. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Comments are closed.
Αν δεν ρίξει το δηλητήριο της η Οχιά που έχει δήθεν όλες της απαντήσεις, δεν την πιάνει. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο.
Χίο γερά πάρε της τα μυαλά
Αν δεν ρίξει το δηλητήριο της η Οχιά που έχει δήθεν όλες της απαντήσεις, δεν την πιάνει. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο.