“Αστακός” η Ευελπίδων για την απολογία Πετρακάκου – Μαζί του τέσσερις ακόμα κατηγορούμενοι(φωτο &βίντεο makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
petrakakos1

Στην Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασε για να απολογηθεί ο Γιώργος Πετρακάκος

πρώτη δημοσίευση 16:23

Ενώπιον του 17ου τακτικού ανακριτή οδηγήθηκαν ο Γιώργος Πετράκος και οι τρεις συγκατηγορύμενοι του αντιμέτωποι με βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις.

Οι κατηγορούμενοι καλούνται να δώσουν εξηγήσεις, κατά περίπτωση, για τρομοκρατικές πράξεις , διακεκριμένη οπλοκατοχή και διακεκριμένη κλοπή αλλά και σειρά πλημμεληματικών πράξεων ανάμεσα στις οποίες πλαστογραφία και υπόθαλψη εγκληματία.

Ο συνήγορος της συντρόφου του Γ. Πετρακάκου, Σπύρος Φυτράκης σε δηλώσεις του υποστήριξε:

“Απ’ οτι κατάλαβα η δικογραφία όπως εστάλη απο την αντιτρομοκρατική υπηρεσία δεν περιελάμβανε την επιβαρυντική περίσταση για τρομοκρατική οργάνωση. Άκουσα τώρα οτι έπρεπε να την περιλαμβάνει. Απο τα δεδομένα της δικογραφίας απο κανένα σημείο δεν προκύπτει οτι έχουμε τρομοκρατική οργάνωση. Η προσωπική συμπεριφορά του καθενός δε στοιχειοθετεί το βαρύτατο αυτο έγκλημα”. Αναφερόμενος στην σύντροφο του Πετράκου ο συνήγορος υπογράμμισε ότι:

“Κανένα στοιχείο δεν εχει προστεθεί που να λεει οτι δυο όπλα σε μια ντουλάπα σε ενα σπίτι, ηταν χρησιμοποιημένα απο την κοπέλα, ότι τα ήξερε ή εκανε καποια δραστηριότητα παραβατική. Το να κάνεις δυο παιδιά με κάποιον που εχει παραβατική συμπεριφορά δεν τυποποιείται σε κάποιο αδίκημα. Πάμε σε άλλες εποχές έτσι. Ελπίζω απο την ανάκριση να μην έχουμε προβλήματα με την κοπέλα και τα δυο ανήλικα παιδια.”

 

m1m2m3

b4b5

b1b2

m4m5

 

Οι κατηγορούμενοι πέρασαν το κατώφλι της Ευελπίδων για να απολογηθούν, με την εξέλιξη της υπόθεσης να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ.


Ο δικηγόρος της συντρόφου του Πετρακάκου μιλάει στη κάμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: