ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ δεν σκοτώθηκε κανείς! ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ τριών Ι.Χ στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας! (φωτο)

Κοινοποίηση:
karampola5

Το μεσημέρι τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας στο ύψος του Μονολιθίου Πρέβεζας.

TROXAIO_533_355

Σύμφωνα με το epirusgate, ο οδηγός ένός ΙΧ αγροτικού που κινούνταν επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας,να «διπλώσει» και να εμπλακεί στο τροχαίο με ακόμη δύο οχήματα που εκείνη την ώρα κινούνταν στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Κανάλι.

dfgsd

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν πέντε από τους επιβαίνοντες, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Σύμφωνα με το epirusgate, μόνο ένας από τους επιβάτες έχει σοβαρά τραύματα.Την έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο τροχαίο, έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: