ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Τελειώνει” τον Αυγενάκη ο Μητσοτάκης! Ποια… κυρία θα τον αντικαταστήσει; Όλα εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

Κοινοποίηση:
aygenakis_

Μπορεί ένα… δημοσίευμα να φάει τον Λευτέρη Αυγενάκη; Φαίνεται πως στη Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο θέμα της επικοινωνίας. Και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, όταν… κάποιοι συνέχισαν να συντηρούν το θέμα, μέσα από το κόμμα, προκαλώντας πρόβλημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τελικά και όπως αποκαλύπτει το Μακελειό, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο Λευτέρης Αυγενάκης θα αποτελέσει παρελθόν σε λίγο καιρό και πιο συγκεκριμένα στο Συνέδριο του Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, για λόγους τακτικού χειρισμού, όλοι κατανοούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα… παίξει καθυστέρηση για τις εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι τότε.

Ποια θα τον αντικαταστήσει; Η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία αναμένεται να εκλεγεί πανηγυρικά, και ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο, ενώ όσοι γνωρίζουν το πώς λειτουργεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζουν με έμφαση ότι η κόρη του Γιάννη Κεφαλογιάννη, όπως άλλωστε και η Μαρία Σπυράκη ως νέα εκπρόσωπος Τύπου, βρίσκονται πολύ πιο κοντά στο πολιτικό υπόδειγμα που ο ίδιος ο γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θέλει να προωθήσει…

Olga-Kefalogianni-forema_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: