ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Αν Χρησιμοποιείτε Αλουμινόχαρτο στο Μαγείρεμα Σταματήστε το ΑΜΕΣΩΣ!

Κοινοποίηση:
ALOUMINOXARTO-780x358

Μελέτες, φέρνουν στο φως στοιχεία, που σοκάρουν. Δείτε τον σοβαρό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε, το αλουμινόχαρτο στο μαγείρεμα!

Η υπερέκθεση του ανθρώπου στο αλουμίνιο είναι επικίνδυνη για την υγεία αναφέρουν επιστήμονες στα Ξένα- Μέσα- Ενημέρωσης. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας ενήλικας 60 κιλών μπορεί μάξιμουμ να καταναλώνει 6 milligramme αλουμινίου την εβδομάδα, όπως ορίζει και η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Επίσης, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η υπερκατανάλωση αλουμινίου συνδέεται με το Αλτσχάιμερ, τα προβλήματα στα οστά και στα νεφρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πρώτα λαδόκολλα και μετά αλουμινόχαρτο και είσαι εν τάξει ή βάλε το σε πυρέξ με καπάκι.
    Και δεν πίνουμε από κουτάκια αναψυκτικών.

Comments are closed.