ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Πόσο στοιχίζουν πραγματικά τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα

Κοινοποίηση:
kalogritsas_ithaki-600x304

Μια ακόμα αποκάλυψη για το πόθεν έσχες Καλογρίτσα και τις εκτάσεις στην Ιθάκη έκανε σήμερα το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσίασε και συγκεκριμένα τον ισολογισμό του 2012 της εταιρείας ΑΓΥΙΑ όπου ανήκουν τα 5.000 στρέμματα στην Ιθάκη αναφέρεται ότι η ακίνητη περιουσία της εταιρείας είναι αξίας 190.000 ευρώ!

Ποσό που μάλλον έρχεται πολύ πιο κοντά στην πραγματική αξία των συγκεκριμένων άγονων εκτάσεων σε σχέση με τα 100 εκατ. ευρώ που αναφέρεται στο πόθεν έσχες Καλογρίτσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε στην Ζάκυνθο έκταση 15.000 στρεμμάτων καταβάλλοντας 10 εκατ. ευρώ ενώ ο κ. Καλογρίτσας ισχυρίζεται ότι τα βοσκοτόπια στην Ιθάκη 5.000 στρεμμάτων αξίζουν 100 εκατ. ευρώ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: