ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Μια κίνηση που θα συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Κοινοποίηση:
alafouzos7

Μια κίνηση που θα συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Όπως διαβάζουμε στο  SDNA, η διοίκηση του τριφυλλιού σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Superleague!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το SDNA, η πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τους διοικητικούς παράγοντες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν τη μεγάλη απόφαση για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή, από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε πως αύριο το μεσημέρι (Σάββατο 28/2) ο Γιάννης Αλαφούζος θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Όλα αυτά έρχονται μία μέρα μετά την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό από την Πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας, για αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα, 100.000 ευρώ πρόστιμο και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Στον Παναθηναϊκό, μετά τα τελευταία γεγονότα, θεωρούν πως δεν έχουν λόγο συμμετοχής σε ένα πρωτάθλημα με τόσο σαθρό περιβάλλον και με τη δικαιοσύνη να λειτουργεί μονόπλευρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του τριφυλλιού πιστεύουν πως δεν έχουν άλλο τρόπο αντίδρασης τη δεδομένη στιγμή, πέρα από την αποχώρηση από τη διοργάνωση, με στόχο να ταράξουν για τα καλά τα νερά κρούοντας παράλληλα εκ νέου το καμπανάκι του κινδύνου στην Πολιτεία.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό θέλουν να «μετρήσουν» και τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων, καθώς μια τέτοια κίνηση θα έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση αν βρει συμπαραστάτες.

Βέβαια, από το να σκέφτονται την αποχώρηση μέχρι να την κάνουν πράξη, σίγουρα έχει πολύ μεγάλη απόσταση, καθώς οι επιπτώσεις θα είναι μεγάλες και βαριές, ακόμα και για το επόμενο πρωτάθλημα.

Πολύ περισσότερο αν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει μόνος του σε μια τέτοια, τόσο δραματική κίνηση, χωρίς πρώτα να εξασφαλίσει κάποιες συμμαχίες.

Οψόμεθα….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Έτσι που τόκανε ο υπόκοσμος που διοικεί το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή
    ποιός νοιάζεται?
    Μόνο οι χουλιγκάνοι και κάτι γραφικοί που απέμειναν να πηγαίνουν και να
    τους τα ακουμπάνε νομίζοντας ότι βλέπουν ποδόσφαιρο.
    Θάταν καλίτερα να φύγει αυτός και μερικοί άλλοι που διοικούν το
    ποδόσφαιρο.
    Επειδή αυτό δεν πρόκειται να γίνει ας φύγει όποιος θέλει.
    Σκασίλα μας.

  2. TO ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ VΙDΕΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΚΑΜΟΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

  3. ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

  4. Στο καλό και να μας γράφει, για όλα φταίνε οι ανεγκέφαλοι που έκαναν την Λεωφόρο εμπόλεμη ζώνη και η ανικανότητα της διοίκησης να τιθασεύση τους οπαδούς της, η σούπερλίγκα ακολουθεί την νομοθεσία στην επιβολή της ποινής

  5. Η ποινή είναι πολύ επιεικής σχετικά με αυτά που κάνανε οι κάφροι ‘φίλαθλοι’ του.
    Φυσικά ακόμα πιο κάφροι είναι και οι Ολυμπιακοί στους οποίους επίσης εύχομαι πολλές τιμωρίες σύντομα.

  6. Αν θελει να ριξει τον Παναθηναικο στην γ εθνικη για να γλυτωσει τα χρεη ας το πει ευθεως και οχι με τετοια καραγκιοζιλικια!

Comments are closed.