Αποκάλυψη-τώρα για τις ΗΠΑ: Η Μόσχα ξεδιπλώνει το οπλοστάσιό της – Ετοιμα για πόλεμο τα νέα υπερηχητικά όπλα – Σε ετοιμότητα η Ρωσική πολεμική μηχανή

Κοινοποίηση:
Vladimir-Putin-and-an-artist-s-impression-of-a-hypersonic-aircraft-571236

Σοκ και δέος από τα νέα ρωσικά υπερηχητικά όπλα που υπάρχουν σε δοκιμαστικό στάδιο στο ρωσικό οπλοστάσιο , και τα οποία είναι μη ανασχέσιμα .

Η Ρωσία φέρεται να έχει δοκιμάσει επιτυχώς ένα υπερηχητικό όπλο, για το οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να δώσουν «απάντηση» επί του παρόντος, σύμφωνα με πηγές των ΗΠΑ.

Το υπερηχητικό όχημα με το όνομα Avangard αναμένεται να εισέλθει στο οπλοστάσιο της Ρωσίας μέχρι το 2020 ενώ πληροφορίες φέρουν το όχημα αυτό να εξοπλίζεται και με πυρηνική κεφαλή, δημιουργώντας τρομερό κίνδυνο για την αμερικανική αεράμυνα .

Οι αμερικανικές πηγές, που μίλησαν στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC με την προϋπόθεση της ανωνυμίας, δήλωσαν ότι η Ρωσία τεστάρισε επιτυχώς το νέο τρομερό όπλο, το οποίο θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με ακόμη και με δύο πυρηνικές κεφαλές .

Η πρώτη δοκιμή του όπλου πραγματοποιήθηκε το 2016 , η δεύτερη και η τρίτη το 2017 όταν η εναέρια πλατφόρμα συνετρίβει στο έδαφος δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει το στόχο της.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις έρχονται δύο μήνες μετά την ομιλία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν ο ίδιος μίλησε για τα μυστικά όπλα που αναπτύσσει η αμυντική βιομηχανία της χώρας του αποκαλώντας παράλληλα το οπλοστάσιο του έθνους του ως «αήττητο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: