Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Έλληνας εφοπλιστής πίσω από το deal Αλαφούζου – «Pan Asia» για τον ΠΑΟ

Κοινοποίηση:
panasia-620x330-696x370

Tο ενδιαφέρον της «Pan Asia» για τον Παναθηναϊκό.

Από την πρώτη μέρα που άρχισαν οι διερευνητικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο και ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων περιγράψαμε με λεπτομερή ρεπορτάζ την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνουμε εγκύρως ότι καθοριστικό ρόλο στη διαπραγμάτευση έπαιξε και παίζει ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης.

 

Η φιλική σχέση που διατηρεί τόσο με τον Γιάννη Αλαφούζο όσο και με τον Ταϊλανδό μεγιστάνα Πιέγκπονσαντ (που απογείωσε την Μάντσεστερ Σίτι) οδηγεί τις δύο πλευρές πολύ κοντά στη συμφωνία.

Για να ολοκληρωθεί το deal εκκρεμεί μόνο μια διαφορά ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ρυθμιστεί.

Άλλωστε ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επιδιώκει να πάρει πίσω κάποια από τα δεκάδες εκατομμύρια που ξόδεψε στο διάστημα που είχε αναλάβει την ΠΑΕ αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η σωτηρία του ιστορικού συλλόγου.

Ο ασιατικός κολοσσός αποτελεί εγγύηση για μια νέα πορεία της ιστορικής ομάδας γι΄ αυτό όλοι επιδιώκουν να ολοκληρωθεί το συντομότερο η διαπραγμάτευση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: