Αποικία των ΗΠΑ το Πεντάγωνο! Πρέσβης και γεράκια των Αμερικανών επικεφαλής της έρευνας για τον εντοπισμό του νεκρού πιλότου

Κοινοποίηση:
pyatt_kamenos

Σε live μετάδοση παρακολουθούν την επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην ΕλλάδαΤζεφ Πάιατ.

Ο κ. Καμμένος και ο κ. Πάιατ συμμετείχαν στην συμβουλευτική επιτροπή υψηλού επιπέδου Ελλάδας -ΗΠΑ που συνεδρίαζε στο κτίριο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, συμπτωματικά, την ώρα που χάθηκε το Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μέχρι τώρα, περίπου τρεις ώρες από τη στιγμή που το μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5 κατέπεσε στη θάλασσα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών Τζεφ Πάιατ παραμένουν στο ελληνικό Πεντάγωνο παρακολουθώντας την προσπάθεια εντοπισμού του αγνοούμενου Mirage 2000-5.

Στην αμερικανική αποστολή της οποίας προϊσταται ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα συμμετέχουν κι άλλοι υψηλόβαθμοι Αμερικανοί αξιωματούχοι μεταξύ των οποίων ο πτέραρχος Τοντ Γουόλτερς, επικεφαλής της διοίκησης αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων Ευρώπης-Αφρικής, ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα Τζόναθαν Κοέν και ο υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τόμας Γκόφους, αρμόδιος για τις σχέσεις των ΗΠΑ με την ΕΕ και τις ευρωπαϊκές χώρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: