ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης στα ράφια των LIDL της Πορτογαλίας, από “λάθος” των εμπόρων ναρκωτικών – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοινοποίηση:
safe_image

Μάλλον έχουν συνηθίσει πλέον οι υπάλληλοι των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ευρώπη να ανοίγουν κιβώτια που έχουν έρθει από την Κολομβίακαι, αντί για μπανάνες που υποτίθεται πως πρέπει να έχουν μέσα, να βρίσκουν πεντακάθαρη κοκαΐνη !

0107_bananas_cocaina_ap_g

Τα κρούσματα έγιναν γνωστά ακριβώς πριν 12 μήνες στην πόλη Aarhus της Δυτικής Δανίας, όταν, υπάλληλοι μεγάλης αλυσίδας, αποσυσκευάζοντας κάποια κιβώτια με μπανάνες από την Κολομβία, ανακάλυψαν 100 κιλά από το “πολύτιμο” ναρκωτικό, ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν, ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στην Πολωνία.

incautados-coruna-113-kilos-cocaina-camuflados-bananas-pvc-contenedores-fruta-tropical_1_609708

Αυτή τη φορά η χώρα ήταν η Πορτογαλία της οποίας οι Αρχές ανακάλυψαν και κατέσχεσαν 198 συσκευασίες με συνολικά 237 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα σε καφάσια με μπανάνες από την Κολομβία τα οποία ωστόσο δεν είχαν ελεγχθεί και κατέληξαν να βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ LIDL ανά την χώρα.

Η αστυνομία επεσήμανε στη συνέχεια ότι η κοκαΐνη είχε προορισμό την Ισπανία, όμως από λάθος παραδόθηκε στην Πορτογαλία, όπως διευκρινίζει η εφημερίδα.

400

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΕΥΩ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,,,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ…ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ

Comments are closed.