ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Στην Αχαϊα ο οδηγός έδωσε σε μαθητή το τιμόνι του λεωφορείου – Επειδή ο μαθητής του έκανε παρατήρηση για τον τρόπο οδήγησης

Κοινοποίηση:
leoforio

Σε λεωφορείο-δημόσιο κίνδυνο, μετατράπηκε, για 30 περίπου μαθητές, το μαθητικό λεωφορείο που τους μετέφερε από το Γυμνάσιο και Λύκειο Δάφνης Καλαβρύτων στα σπίτια τους. Αιτία;

 

Η παραχώρηση της θέσης του οδηγού, για απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων, από τον οδηγό του λεωφορείου, σε μαθητή της Β΄ τάξεως του Λυκείου!

Ο περιφερειακός διευθυντής της Εκπαίδευσης, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, φέρεται να μην πίστευε στα μάτια του όταν χθες έφτασαν στο γραφείο του οι δύο καταγγελίες των διευθυντών του Γυμνασίου και του Λυκείου Δάφνης, με το οποίο περιέγραφαν το συμβάν και ζητούσαν την παρέμβασή του.

Όπως γράφεται σε δημοσίευμα του dete.gr  οι δύο διευθυντές ανέφεραν ότι  την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, ο οδηγός του μισθωμένου ΚΤΕΛ Αχαΐας για τη μεταφορά των μαθητών, ύστερα από διαπληκτισμό με μαθητή οποίος φέρεται ότι του έκανε συνεχώς υποδείξεις για τον τρόπο οδήγησης, τον κάλεσε να οδηγήσει το λεωφορείο. Και ο μαθητής… κάθισε στο τιμόνι. Ευτυχώς δεν συνέβη κάποιο ατύχημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: