«Μπούκα» στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς διαφωνούσε με τα όσα έλεγε εκείνη τη στιγμή η ρεπόρτερ του καναλιού.
«Συγγνώμη, γιατί λέτε ψέματα; Δεν είδατε ότι με έβρισε πρώτος ο κ. Κοντομηνάς; Γιατί δεν το λέτε αυτό; Γιατί το κρύβετε; Με έβρισε πρώτος και εγώ του απάντησα όπως όφειλα. Κάνω μία παρέμβαση γιατί λέτε ψέματα και πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια», είπε ο κ. Κασιδιάρης
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΛΙΑΚΟ ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ
Πολυ μαπας αυτός ο Χιτλερακιας!!!
ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΠΑΣΜΑ
Επειδη ειναι καθαρος ο Ηλιας και τους την λεει δεν αρεσει στα βρωμοκαναλα κ τον εκλεισαν αρων αρων !ποιος βλελει ρε γαμωτο ειδησης στα βοθροκαναλα διαπλεκομενοι ολοι τους!
παντα κωμικοι οι ναζηδες
αντε γαμισου ρε ανωνυμε
απλά είσαι ηλίθιος.
ολοι κωμικοι είναι και ο ΣΚΑΙ με το μασωνο Παπαχελα και ο Ναζι αρα ανθέλληνας Κασιδιάρης με τον τρελο από τη νεολαια της χουντας το Μιχαλολιακο … και οσοι νομιζουν ότι ψηφίζοντας αυτά τα πιονια του συστηματος είναι Ελληνες .. και για μενα ισως οσοι ακομα ψηφιζουν και τα αλλα προδοτικα κομματα της βουλης .. γενικα είναι πολλοι οι κωμικοι !! …δε χρειαζεται να στε προβατα παντα καπου αλλα να γινετε καποτε Ελληνες και αν θελετε ντε και καλα κατι ..δειτε του Χιου το πατριωτικο και αφήστε τους Ναζι που κατεστρεψαν την Ελλαδα παλια.. αντι να βριζετε σαν ουγκανοι τον ανωνυμο … !! Οσο για έναν που λεει μονο οι ναζι μιλουν και να δει ο κοσμος την αληθεια ..η αληθεια είναι φιλε μου ότι πρεπει να γινεις ελληνας πατριώτης και όχι Ναζι οπαδος αυτων που τους αρεσει ο χιτλερ και που το 40 κατετρεψε τη χωρα σου …. (δυστυχως μεσω της ισότιμης ενημερωσης του Χιου χαιρονται οι πλανεμένοι ενώ ο Χιος το χει πει καθαρα δεν είναι πατριωτες αυτοι (οι ΝΑΖΙ) !!!!!! Η θα σαι Ελληνας η θα σαι Ναζι και τα 2 δεν παιζουν)
Πωπω ρε φίλε τι παραλήρημα ήταν αυτό;Τρόμαξε το μάτι μου…ξέφυγες όμως και δεν μας είπες τίποτε για τους ναζί…Επίσης έκανες γαργάρα και το θέμα με τον Περικλή…όχι τον αρχαίο…τυχαίο;
ωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Μόνο η Χ.Α αντιδρά. Όλοι σιωπούν στο έγκλημα. Πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος και να ψάξει την αλήθεια. Την έχουν κρύψει καλά τα κανάλια που το παίζουν αθώα αλλά με τη μαύρη προπαγάνδα τόσα χρόνια κατέστρεψαν το μυαλό του Έλληνα πολίτη και αυτός με τις λανθασμένες επιλογές του την πατρίδα. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ και όχι πολιτικής αντιπαράθεσης. Όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε.
OMOΡΦΟΠΑΙΔΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΟΡΙ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΦΘΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΗΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΙΡΙΨΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΣΕ ΣΗΚΩΦΑΝΤΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ EXEI ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
Λοιπόν! Βλέπετε ότι παρά την κατάλυση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και το ξεπούλημα της Ελλάδας, κανένας ανώτερος στρατιωτικός, που έδωσε όρκο να φυλάσσει την πατρίδα και τον λαό μας δεν ξεσηκώνεται ?
Δύο πράγματα συμβαίνουν!
Ή φοβούνται μην πάθουν ότι και ο Παπαδόπουλος και λουφάζουν και συνεργάζονται με τους προδότες της χώρας, ή είναι φυτευτοί από το σύστημα και την παγκοσμιοποίηση!
Δυστυχώς και η επίσημη εκκλησία δρα έργο εθνοδιαλυτικό με το να μην αντιδρά!
Ούτε οι δήθεν ιδεολόγοι αναρχικοί..
Και βλέπουμε αυτό το νεαρό παλικάρι να υψώνει ανάστημα, να υπερασπίζεται την Πατρίδα και τα ιδανικά!
και βλέπουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι του ψεύδους να διαστραυλώνουν την αλήθεια, να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο!
Μα ο δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να μεταφέρει τα γεγονότα.
Είναι παράβαση καθήκοντος, απάτη και παραπλάνηση εάν τα παραποιείι!
Ο δημοσιογράφος δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του!
Δεν έχει δικαίωμα να κάνει κριτική!
Δεν είναι κριτικός της πολιτικής!
Με σεβασμό μεταφέρει και τίποτε άλλο!
Νοιώθω θυμό και αγανάκτηση όταν βλέπω τέτοια αντιδημοκρατικές, αήθεις και αναληθείς συμπεριφορές !
Και με λύπη μου βλέπω κυρίες, γυναίκες, να παίζουν το βρώμικο παιχνίδι αυτό,να τολμούν χωρίς αιδώ να παραποιούν την αλήθεια και να αποπλανούν το λαό!
Αν είναι δυνατόν!
Οι γυναίκες που φέρνουν τη ζωή από τη φύση τους, αντί να φέρνουν την αγάπη,να φέρνουν το ψέμα!
Ντροπή στις γυναίκες δημοσιογράφους!
Αυτές θα έπρεπε να έχουν ένα ρόλο καταλύτη, ρυθμιστή, ειρηνοποιό,να διδάσκουν την αλήθεια και το ήθος, να κατευνάζουν τα πνεύματα να καθοδηγούν !
Τι να απαντήσει αυτή η βρωμιάρα στην ερώτηση του νεαρού Ελληνόπουλου, του Κασιδιάδη:
-Γιατί το κρύβετε αυτό, γιατί δε λέτε αλήθεια στο λαό…?
Λοιπόν θα εκφράσω τους φόβους μου! Πιστεύω ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης κινδυνεύει!
Φοβούμαι ότι αυτά τα κοπρόσκυλα του κατεστημένου, αυτοί οι πορτοφολάδες νονοί που ρήμαξαν και χρέωσαν την Ελλάδα, αυτοί οι κλέφτες και οι ανήθικοι επίσης κλέφτες πολιτικοί που τους υπηρετούν, θα βάλουν αλήτες πρεζόνια,δήθεν αναρχικούς, δήθεν ψυχοπαθείς, υπηρέτες των αφεντικών και φοβάμαι ότι θα κάνουν κακό στο παλικάρι!
Ο Θεός να το φυλάγει το Ελληνόπουλο!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΟΙ 500.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΝΑ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ,ΤΟΥΣ ΑΡΥΡΩΝΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΟΥΓΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.
Α ΡΕ ΗΛΙΑ 5 ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ Π.ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΧΩ ΑΝΤΡΑ Ο.Υ.Κ.Α.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ.ΤΑ ΜΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ….
Ο μεσος Ελληνας βγαζει το παλικαρι που (δεν) εχει μεσα του οταν βλεπει τον Λιακαρο.
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΑΑΑ….
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ +τσιπρα νδούλας
ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΔΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Όλα τα κοπρόσκυλα μαζί πέσανε να φάνε το παλικάρι, αλλά υπάρχει ένας Θεός που τίποτε δεν αφήνει ατιμώρητο!
Ο Ηλίας Κασιδιάρης προορίζεται από το Θεό να σώσει την Ελλάδα και θα τον δούμε σύντομα Πρωθυπουργό της χώρας!
πιο ηλίθιος πεθαινεις….
πήγαινε να δείς αν έρχομαι
σκασε γκει
κι εσύ πως ζεις;
το ππ ,απο που βγαινει απ το πουστης η πισωγλεντης?
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΕΨΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ
ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Σας παει πιπα κωλο ολους ο λιακος καναλια,πολιτικους,νταβατζηδες και βαρωνους
Ψοφος και καρκινο σε ολους σας γαμημενα τομαρια που καταστρεψατε την Ελλάδα
Καλά τους κάνεις! Να τους ξεμπροστιάζεις συνέχεια. Ετσι! ΣΤα χρεοκοπημένα κανάλια αυτός ο τρόπος τους αρμόζει
αυτήν την τραβελοειδή δημοσιογράφο θα την κανόνιζα
εύκολα
ηλια εαν δεν κοντρολαρεις τα νευρα σου οχι αρχηγος δεν γινεσαι αλλα ουτε καψιμιτζής.μην τσιμπας αδερφέ!!!
σωστο εν μερη φιλος αλλά φτανει πια. χορτασαμε κοντρολαρισμενους
σβησε ρε αριστειδη το «δικαιος» δεν σου παει.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΛΙΑ!!!ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΟΥΤΣΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΣΑΣ ΣΗΧΑΘΚΑΜΕ ΡΕ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ.Α ΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ …
Καυλα σημερα βλεποντας ολη την διαπλοκη , την ψευτια και τα λαμογια καναλαρχες οργανωμενοι στα δελτια τους να τα βαζουν με τον Ηλια. Η απαντηση απλη.. Πως δεν μπορουν επι ισης οροις να αντιμετωπισουν τους βουλευτες της χρυσης αυγης και καταφευγουν στα ψεμματα.. Ναντιν , Καψης , Ευαγγελατος , Χατζηνικολαου , μια τριχα απο τα αρχιδια του Ηλια ολοι μαζι.. Μονο με ψεμματα μαλακες μπορειτε , μονο με προπαγανδα .. Λαμογια ολα σας.. Ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι λαμογια.
γ@μησε τους ολους λιακο…!!!!!!!!
Γεια σου ρε κομάντο!Έδωσες μια νέα διάσταση σε αυτό που λέμε καταδρομική!
Υ.Γ. Ορεινή καταδρομική ξέραμε,αμφίβια καταδρομική ξέραμε,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ δεν ξέραμε,αλλά μας την έμαθες!
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!
τι ψευτες , απατεωνες ειναι τα κωλοκαναλα με τους νταβατζηδες καναλαρχες παναια μου που λενε οι κυπριοι . επειδη το ειδα ο κοντομηνας αρχισε τα λιβανιστηρια . πισω απο τις πλατες του λαου τι διαπλοκες εχουν γινει … παναια μου
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΙΑ…. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΑΣΙΖΩΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!! ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΑΚΟΜΑ?????
ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΑΛΣ?…. ΓΙΑ ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ?…ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ?
Δημοσιοκαφρε παλιομαλακα γλυφτρονι αν εχειςαρ@ οπως ο Ήλιας πες την αλήθεια. Ουστ από εκει δουλικο που θα βάλεις εντός παρενθέσεως την λέξη κύριος για τον κ.Κασιδιαρη. Ηλια πάτησε του μία αγωγή στον παλιογλυφτη και παρτου και το σωβρακο αν έχει γιατί από την τρομάρα του που σε είδε τόσο αυτός όσο και ή άλλη ή ηλίθια τα έκαναν επάνω τους.
Επανάσταση με τον Ηλία Κασιδιάρη, κάτω το καθεστώς τών μμε
Ούτε ο Μαρινάκης τόσο άγχος, βασιλικότερος του βασιλέως ο Κάση!
ΚΑΣ …ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ………ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ……ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ…….ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ…….ΜΕ ΠΟΔΙΕΣ,ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ…..
Και όμως ήταν πραγματικά ωραίες εποχές αυτές. Μακάρι να γινόταν, αλλά δε γίνεται
χαχαχχααχ αστους τρελους στη τρελα τους
Ο κοντομηνας μιλησε μειονεκτικα κατα του Κασιδιαρη,αλλα δειτε τι γραφουν στην εικονα του Alpha..Χυδαια επιθεση απο τον Κασιδιαρη στον κοντομηνα..Αν αυτο δεν ειναι παραπληροφορηση, τοτε τι ειναι παπαγαλακια του Alpha?Καλα κανει και σας τα χωνει ο Ηλιας.Και δεν ψηφιζω Χρυση Αυγη.
ψευτες κ θελουν να ενημερωνουν ποιους?? τους ψηφοφορους των τζαμιων? Αυτοι που τους ακουνε ειναι οι ψηφοφοροι που ψηφισαν το τζαμι τωρα θα περασουν καλα παπαδες κ δηθεν πιστοι
Γαμησε τους ολους Λιακο ειμαστε μαζι σου!!!
Παμε γερά με κάσι και λουκά
πήγαινε κοιμήσου με τη Λουκά εσύ
Οταν σε πνιγει η αδικια,και γινεται παραπληροφορηση απο τον alpha εσυ τι θα εκανες?
Δεν μένει τίποτα αναπάντητο καθήκια !