ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι ληστές… ΔΙΕΦΥΓΑΝ με ΚΑΡΟ!

Κοινοποίηση:
karo

Αυτό κι αν είναι από τα απίστευτα που συμβαίνουν στη χώρα μας! Ληστές να ξεγλιστρούν…. όχι με αμάξι , όχι με μηχανή, όχι με άλογο…. αλλά με κάρο!

ΚΙ ΟΜΩΣ! Ούτε αυτοκίνητο, ούτε μηχανή, ούτε φορτηγάκι αλλά κάρο χρησιμοποίησαν δύο ληστές στη Ροδόπη για να διαφύγουν από αγρόκτημα, από το οποίο «σήκωσαν» γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα.

Όπως διαβάσαμε και στο σχετικό άρθρο στο patrastimes.gr , η ληστεία διαπράχθηκε το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου. Ένας 23χρονος ημεδαπός με έναν συνεργό του, άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μετέβησαν με κάρο σε αγρόκτημα 53χρονου ημεδαπού. Κατά την παραμονή τους όμως εκεί, εμφανίστηκε με το όχημά του ο 53χρονος.

Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία του, ο 23χρονος πλησίασε το όχημα, στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν ο 53χρονος και έσπασε με μια σιδερένια ράβδο το τζάμι της πόρτας του οδηγού.

Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος έφυγε ενώ οι δύο δράστες φόρτωσαν στο ζωήλατο όχημά τους 20 σιδερένιους σωλήνες, δύο μπαταρίες και ένα βενζινοκίνητο μοτέρ, και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: