ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Νίκος Αναστασιάδης: ” Είμαι η μεγαλύτερη πουτάνα και πατρώνα της πολιτικής”

Κοινοποίηση:
BERLIN, GERMANY - MAY 06: Cyprus's president Nikos Anastasiadis, speaks to the media on May 06, 2014 in Berlin, Germany. (Photo by Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images)

Βόμβες» κατά του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη εξαπολύει με στοιχεία, προσωπικές μαρτυρίες και διασταυρωμένους διαλόγους ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης του νησιού σχετικά με όσα έγιναν στο τεράστιο κούρεμα των καταθέσεων, τη συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος, τους ρώσους ολιγάρχες, τον Πρόεδρο Πούτιν και τις «σκοτεινές διαδρομές» μεταξύ Ευρώπης, Ρωσίας και Κύπρου.

Ο Πανίκος Δημητριάδης περιγράφει πώς έζησε τα γεγονότα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του μέχρι την παραίτησή του, μέσα από το βιβλίο του “Το ημερολόγιο της ευρωκρίσης στην Κύπρο, Μαθήματα για την Ανάκαμψη και Εξυγίανση Τραπεζών “.

Τον Μάρτιο του 2013 η Κύπρος βρέθηκε κυριολεκτικά με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης και το πολιτικό σύστημα εμφανίζεται ανέτοιμο να διαχειριστεί την κατάσταση και το κούρεμα πλησιάζει.

Ο αγοραίος λόγος του Προέδρου

Ο Πανίκος Δημητριάδης αναφέρει πως κάποια στιγμή ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αισθάνθηκε ότι εξαπατήθηκε με τον διορισμό ενός ατόμου στο μεταβατικό συμβούλιο της Λαϊκής Τράπεζας η οποία έκλεισε.  Τότε φέρεται να είπε στον κ. Δημητριάδη:

«Είμαι η μεγαλύτερη πουτάνα της πολιτικής. Δεν θα με ξεγελάσεις εσύ, κανένας δεν το κατάφερε. Δεν είμαι μόνο η μεγαλύτερη πουτάνα της πολιτικής, είμαι και η μεγαλύτερη πατρώνα». Σε ακόμα μία περίπτωση ο Νίκος Αναστασιάδης φέρεται να είπε στο κ. Δημητριάδη: «Δεν θα σταματήσω. Κανείς δεν κερδίζει εναντίον μου. Είμαι η μεγαλύτερη πουτάνα της πολιτικής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: