ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μετά από εγχείρηση… 32 ΩΡΩΝ οι χειρούργοι ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ!

Κοινοποίηση:
xeiroyrgoi kina 32 ores

32 ώρες διήρκεσε στην Κίνα μια εγχείριση ασθενούς που είχε ανεύρυσμα και όγκο στον εγκέφαλο. Μετά από την επιτυχημένη εγχείρηση, οι χειρούργοι εξαντλημένοι έπεσαν κάτω από την κούραση. Ο κινεζικός τύπος έγραψε πως η επέμβαση αυτή που έγινε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Φουζιάν ήταν η πλέον μακράς διάρκειας επέμβαση.

Από Κίνα ήρθε ένα ακόμη παράδειγμα των ανθρώπων που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στο να σώζουν ανθρώπους.

Η φωτογραφία αυτή που μεταδίδεται ταχύτατα στο διαδίκτυο δείχνει τους εξαντλημένους χειρούργους που μετά από επέμβαση 32 ωρών έχουν πέσει κάτω. Στην επέμβαση μετείχαν συνολικά 3 χειρούργοι, 6 αναισθησιολόγοι και 8 νοσοκόμες. Όλοι μαζί έκαναν τρεις διαφορετικές επεμβάσεις , προσπαθώντας να αφαιρέσουν έναν όγκο από τον εγκέφαλο του ασθενούς.

Σύμφωνα με την είδηση από το Medimagazin η επέμβαση διήρκεσε ως τις 08:30 το Σάββατο και σε αυτήν χειρούργοι, αναισθησιολόγοι και νοσοκόμες έκαναν θαυμάσια δουλειά.

Ο ένας από τους χειρούργους ο Δρ Τσεν Ζιαπίνγκ δήλωσε: ¨Ο ασθενής μας είχε και ανεύρυσμα και αιμαγγειοβλάστωμα. Έπρεπε με μια επέμβαση να αφαιρέσουμε δύο όγκους. Ήξερα πως θα ήταν μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη επέμβαση.  Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να αφαιρούνται όλοι οι όγκοι ο ένας μετά τον άλλο¨.

Δεν είναι σωστό να το χαρακτηρίσουμε ως απλά μια επέμβαση. Καθημερινά δεκάδες συνάδελφοι μου των οποίων τα πρόσωπα δεν βλέπετε στον τύπο, αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες.:

tourkikanea.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: