Το πλούσιο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης παράγει πολλά διάσημα προϊόντα. Τα πιό… γνωστά τα σταφύλια από τα οποία βγαίνει εξαιρετικής ποιότητας κρασία, η φάβα και οι λευκές μελιτζάνες.
Πριν λίγες ημέρες στην περιοχή Βόθωνας, ο παραγωγός Γεράσιμος Νομικός, ζύγισε ένα καρπούζι στο μποστάνι του και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: έχει ήδη φτάσει στα 33 κιλά.
Κι όπως λέει ο ίδιος στην ιστοσελίδα neasantorinis «η γη της Σαντορίνης μπορεί να κάνει τα πάντα φτάνει να την καλλιεργήσεις σωστά και μεράκι.»
Δείτε το βίντεο:
Όταν το καρπούζι το μπολιάσεις με κολοκύθα (που αυτό γίνεται), μεγαλώνει πάρα πολύ, σαν την κολοκύθα. Τι το παράξενο? Το χώμα που λες και τα σταφύλια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.