ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Ο γιος του Σβαρτσενέγκερ είναι ο «Κόναν ο βάρβαρος» αυτοπροσώπως…(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
o-gios-toy-svartsenegker-einai-o-konan-o-varvaros-aytoprosopos

Τις παλιές καλές ημέρες του διάσημου ηθοποιού, μας θύμισε ο γιος του, ο 18χρονος Τζόζεφ Μπένα. Οι παπαράτσι τον έπιασαν να κάνει τα ψώνια του στο Μαλιμπού. Η ομοιότητα με τον διάσημο μπαμπά του είναι μεγάλη και μάλιστα, θυμίζει τον Σβαρτσενέγκερ την εποχή του Κόναν ο Βάρβαρος, της διάσημης και πλέον καλτ ταινίας που γύρισε το 1982.

Ο Τζόζεφ Μπένα είναι ο καρπός του έρωτα ανάμεσα στον ηθοποιό και την Πατρίσια Μπένα, οικονόμο του σπιτιού του Σβαρτσενέγκερ. Ο γιος του γεννήθηκε το 1997, αλλά ότι ήταν παιδί του μαθεύτηκε το 2011 όταν ο Σβαρτσενέγκερ πήρε διαζύγιο από την γυναίκα του, Μαρία Σράιβερ, με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά.

Για τον Μπένα, ο ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξη: «δεν ήξερα ότι είναι παιδί μου. Μέχρι που άρχισα να βλέπω ότι μου μοιάζει. Εκεί κατάλαβα τι συμβαίνει….»

o-gios-toy-svartsenegker-einai-o-konan-o-varvaros-aytoprosopos 1

Το μήλο πέφτει κάτω απ” τη μηλιά και αυτό δεν κρύβεται…

o-gios-toy-svartsenegker-einai-o-konan-o-varvaros-aytoprosopos 2

o-gios-toy-svartsenegker-einai-o-konan-o-varvaros-aytoprosopos 3

Με τη μητέρα του, Πατρίσια Μπένα

o-gios-toy-svartsenegker-einai-o-konan-o-varvaros-aytoprosopos 4

Και ο ίδιος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού το παιδί της οικονόμου του έμοιαζε…

tonwtiko.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: