ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Κι όμως! Αυτός ο τύπος έχει 100 oργασμούς τη μέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dale-decker-570

Μπορεί για κάποιους να μοιάζει ονειρικό το να έχουν πολλούς οργασμούς μέσα σε μία ημέρα αλλά υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντέιλ Ντέκερ που έχει 100 οργασμούς σε καθημερινή βάση τα τελευταία δύο χρόνια αλλά δεν έχει απολαύσει ούτε έναν.

Ο 37χρονος είναι ο πρώτος άνδρας που μίλησε ανοιχτά και πάσχει από αυτό το σπάνιο σύνδρομο διέγερσης γεννητικών οργάνων. Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2012 όταν ο Ντέιλ πήγε να καθίσει σε μία καρέκλα, γλίστρησε και χτύπησε την μέση του. Το αποτέλεσμα ήταν να μετακινηθεί ένας δίσκος της σπονδυλικής στήλης.

Κατά την διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο, ο Ντέιλ είχε πέντε οργασμούς. Από εκείνη την ημέρα έχει συνεχώς οργασμούς και ο ίδιος περιγράφει την κατάσταση του σαν «αηδιαστική και φρικτή». Η ιατρική βιβλιογραφία αναφέρει ότι ένα τραύμα στα νεύρα της λεκάνης μπορεί να προκαλέσει το σύνδρομο της υπερδιέγερσης των γεννητικών οργάνων.

Η κατάσταση του Ντέιλ, τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και δεν βγαίνει από το σπίτι, ζώντας απομονωμένος επειδή φοβάται ότι θα έρθει σε οργασμό δημόσια. «Φανταστείτε να είστε γονατισμένοι δίπλα από το φέρετρο του πατέρα σας, να του λέτε αντίο και να έχετε εννέα οργασμούς κατά την διάρκεια της κηδείας ενώ βρίσκεται μαζί σας όλη η οικογένεια. Αυτή η κατάσταση σε κάνει να σκέφτεσαι ότι δεν θέλεις να έρθεις ποτέ ξανά σε οργασμό κατά την διάρκεια της ζωής σου», είπε ο Ντέιλ στην Daily Mail και συνέχισε:

«Δεν είναι καθόλου απολαυστικό επειδή αηδιάζεις με αυτό που σου συμβαίνει συνέχεια. Αν είσαι στο δρόμο και μπροστά σε παιδιά είναι αηδιαστικό και σε καταρρακώνει. Μία φορά μου συνέβη μέσα σε ένα μανάβικο και μόλις τελείωσε είδα ότι με κοιτούσαν περίπου 150 άνθρωποι. Πως μπορώ να βγω από το σπίτι μου από την στιγμή που μου συνέβη κάτι τέτοιο;».

Ο Ντέιλ ζει μαζί με την γυναίκα του, την Έιπριλ και τους δύο γιους του στο Γουινσκόνσιν. Η Έιπριλ στηρίζει τον άνδρα της αν και δηλώνει ότι «είναι πολύ δύσκολο να ζεις με αυτή την κατάσταση. Καθημερινά κάνουμε έναν αγώνα και ο Ντέιλ δεν μπορεί να δουλέψει και να φροντίσει την οικογένεια μας και έτσι το βάρος πέφτει όλο επάνω μου» είπε η Έιπριλ και συνέχισε:

«Είναι πολύ ενοχλητικό να μην κάνουμε πράγματα που κάνουν τα ανδρόγυνα και πολλές φορές τσακωνόμαστε επειδή η κατάσταση μας επηρεάζει. Επειδή είχε πολλά επεισόδια το βράδυ, αναγκαστήκαμε να κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια. Αυτό με απογοητεύει… Θέλεις να είσαι μαζί με τον σύζυγο σου και δεν μπορείς. Μου λείπει πολύ ο παλιός Ντέιλ, ήμασταν ευτυχισμένοι και διασκεδάζαμε. Κάθε μέρα προσεύχομαι να γίνει καλά. Ίσως οι γιατροί βρουν μία θεραπεία. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν αλλά ελπίζω πως θα συμβεί».

Η κατάσταση του Ντέιλ έχει επηρεάσει όλες τις διαπροσωπικές του σχέσεις, έχει χάσει πολλούς φίλους του και οι σχέσεις του με τους γιους του έχουν επηρεαστεί: «προσπαθεί να είναι καλός πατέρας για τα παιδιά του που δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς του συμβαίνει. Δεν μπορεί να τους πάει σχολείο, ούτε να παίξει μπάλα μαζί τους» είπε η Έιπριλ.

Παρόλο που ο Ντέιλ πάσχει από το σύνδρομο των πολλαπλών οργασμών, κάνει σεξ με την γυναίκα του αλλά πολύ σπάνια. «Απογοητευόμαστε όταν γίνεται» λέει ο 37χρονος και συμπληρώνει: «έχω διαβάσει για το σύνδρομο, έχω πάει στους γιατρούς αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει. Δεν ξέρω τι θα κάνω… Θέλω να είμαι όπως παλιά, θέλω να εξαφανιστεί το σύνδρομο».

Οι περισσότεροι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για το σύνδρομο πολλαπλών οργασμών, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που ειδικεύονται στον τομέα. Η Δρ Ντίνα Χάρις είναι γυναικολόγος που έχει δουλέψει πάνω σε γυναίκες που έχουν το σύνδρομο και δήλωσε για τον Ντέιλ: «ξέρω ότι υποφέρει και είμαι σίγουρη ότι κάποιοι άνθρωποι θα πουν ότι όλο αυτό πηγάζει από το μυαλό του και δεν έχει τίποτα. Αλλά κάνουν λάθος. Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή κατάσταση και εύχομαι κάποιος να τον βοηθήσει να την ξεπεράσει» είπε και συμπλήρωσε:

«Ο οργασμός είναι ένα υπέροχο πράγμα αλλά στον Ντέιλ δεν είναι καν σεξουαλικός. Είναι μία φρικτή κατάσταση που καταπονεί το σώμα. Ο Ντέιλ δεν πονάει μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ο Ντέιλ πρέπει αμέσως να βοηθηθεί από κάποιον ειδικό γιατί μπορεί να πάθει κάτι πολύ σοβαρό στο μέλλον. Η αυτοκτονία πρέπει να ανησυχεί τους δικούς του επειδή οι περισσότεροι που πάσχουν από το σύνδρομο οδηγούνται στο απονενοημένο διάβημα επειδή είναι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: