ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στην Ινδία: Λεοπάρδαλη απόλαυσε την βολτούλα της σε εργοστάσιο αυτοκινήτων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
690_6f2ce57a-1559-41cc-8b02-13ed56f1666e

Φαίνεται πως δυσκολευόταν να… επιλέξει αυτοκίνητο η λεοπάραδαλη που “επισκέφθηκε” το εργοστάσιο Maruti Suzuki στα περίχωρα του Νέου Δελχί.

Ειδικοί του Τμήματος Άγριας Ζωής κατάφεραν, τελικά, να ναρκώσουν έπειτα από 36 ώρες συνεχούς παρακολούθησης την άσκοπη περιπλάνησή της στους χώρους του εργοστασίου κατασκευής αυτοκινήτων.

Η λεοπάρδαλη εντοπίσθηκε, το πρωί της Πέμπτης, μέσα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Maruti Suzuki, στην περιοχή Χαργιάνα. Μόλις την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του εργοστασίου το κτίριο εκκενώθηκε. Στη συνέχεια κλήθηκαν υπεύθυνοι του Τμήματος Άγριας Ζωής προκειμένου να πιάσουν το άγριο ζώο. Ωστόσο χρειάσθηκαν πάνω από 36 ώρες συνεχούς παρακολούθησης πριν τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρμόδιοι του Τμήματος Άγριας Ζωής χρησιμοποίησαν ως δόλωμα δύο ζωντανές κατσίκες και ωμό κρέας για να δελεάσουν το αιλουροειδές. Επίσης είχαν στη διάθεσή τους τέσσερα κλουβιά, ενώ χρησιμοποίησαν και πυροκροτητές προκειμένου να αναγκάσουν το ζώο να βγει από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Το εργοστάσιο Maruti Suzuki είναι το μεγαλύτερο στην Ινδία, κατασκευάζοντας περίπου ένα εκατομμύριο οχήματα ετησίως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: