Σκηνές απείρου κάλους και στα Τρίκαλα λόγω της ανεπάρκειας του Κράτους και των Δήμων.Η ιστορία που εκτυλίχθηκε στα Τρίκαλα είναι… σπαρταριστή αλλά και τραγική συγχρόνως!
Προ διμήνου άφησε το μάταιο τούτο κόσμο μια ηλικιωμένη Τρικαλινή, έπειτα μάλιστα από πολυετή μάχη με σπάνια ασθένεια. Έγινε η κηδεία, τακτοποιήθηκαν όλα και η οικογένεια και κυρίως ο σύζυγός της (πέρασαν μαζί περισσότερο από μισό αιώνα) έμειναν να διατηρούν τη μνήμη της ζωντανή μέσα τους.
Ο σύζυγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalavoice.gr, πήγε προ ημερών στο ΙΚΑ για να γράψει κάποια φάρμακα που παίρνει ο ίδιος. Αμ δε… «Μα… εσείς είστε νεκρός» του απάντησαν!!!… Κι όντως ο άνθρωπος, στα χαρτιά… παρέμενε νεκρός μιας και στη ληξιαρχική πράξη θανάτου είχε περαστεί το δικό του ΑΜΚΑ και όχι της συζύγου του. Και προσπαθεί τώρα ο άνθρωπος να… «αναστηθεί εκ νεκρών» με κάποιο τρόπο για να μπορέσει να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του εν ειρήνη και μετανοία. Θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ιστορία αν τα καταφέρει κάποια μέρα και βρει το δίκιο του!