Απίστευτο: Εκβίαζαν 70χρονη στη Ρόδο με ροζ βίντεο!

Κοινοποίηση:
sex-ilikiomenoi

Εκβιασμός 70χρονης με ροζ βίντεο δεν είναι και η πιο συνηθισμένη υπόθεση που φτάνει στις δικαστικές αίθουσες!

Κι όμως στις 12 Οκτωβρίου αναμένεται να καθίσουν στο Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου μητέρα και γιος οι οποίοι κατηγορούνται για την εκβίαση 70χρονης επιχειρηματία από τη Ρόδο, με βίντεο προσωπικών της στιγμών.

Είναι ο δεύτερος βαθμός εκδίκασης καθώς η 58χρονη μητέρα και ο 31χρονος γιος έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα προ 3ετίας σε 8 χρόνια κάθειρξης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και αυτή την φορά ελπίζουν να πέσουν σε πιο… μαλακά.

Η 58χρονη υποστήριξε ότι τίποτα δεν ισχύει από τις καταγγελίες και ότι ζητούσε 260.000 ευρώ από την ηλικιωμένη, λόγω χρημάτων που της είχε δανείσει.

Η 70χρονη είχε καταγγείλει τον εκβιασμό σε βάρος της αναφέροντας ότι της ζητούν 500.000 ευρώ για να μην φτάσει στα χέρια των δικών της ροζ βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις της επιχειρηματίας.

Το ευαίσθητο σημείο της ηλικιωμένης ήταν ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση έτσι για να μην βγει στα… μανταλάκια και τινάξει στον αέρα την οικογενειακή της κατάσταση αποφάσισε να δώσει 250.000 ευρώ στην φίλη της και τον γιο της.

Το ερώτημα είναι πως έφτασε στα χέρια των εκβιαστών το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές της ηλικιωμένης και ποιος βιντεοσκοπούσε τις παράνομες ερωτικές της στιγμές…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: