Αν είναι δυνατόν! Διάσημος DJ και clubber είναι ο νέος επικεφαλής της…Goldman Sachs!

Κοινοποίηση:
dj1

Η Goldman Sachs ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι  θα είναι ο πρόεδρος και διευθυντής επιχειρήσεών της από τις 20 Απριλίου Ντέιβιντ Σόλομον.

Κάτι που του ανοίγει τον δρόμο για να διαδεχθεί τον Λόιντ Μπλάκφαϊν, τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο της επενδυτικής τράπεζας ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί στο τέλος του έτους.

Ο 55χρονος Σόλομον κατάφερε να ανέλθει στη δεύτερη θέση της ιεραρχίας της Goldman Sachs, μιας από τις ισχυρότερες επενδυτικές τράπεζες του κόσμου, και περνά τις ημέρες του κάνοντας διαπραγματεύσεις, όμως τα βράδια έχει ένα ασυνήθιστο χόμπι: είναι DJ.
..κ ξεσηκώνει το κοινό.

Προς το παρόν όμως παίζει μουσική σε πολυτελή κλαμπ σε όλο τον κόσμο με το όνομα DJ D-Sol.

dj2

Ο Σόλομον προσπαθεί να αλλάξει τη νοοτροπία στη Goldman Sachs παρακολουθώντας τα ωράρια των υπαλλήλων και τονίζοντάς τους ότι πρέπει να έχουν και άλλα ενδιαφέροντα πέραν της τράπεζας.
«Πρέπει να δημιουργείς μια ατμόσφαιρα όπου οι άνθρωποι μπορούν να εργάζονται σκληρά, αλλά επίσης μπορούν να έχουν την ευκαιρία να έχουν τη ζωή τους», είχε δηλώσει σε podcast του πέρυσι.
«Ο Ντέιβιντ πάντα πίστευε ότι το να έχει κανείς μεγάλο εύρος ενδιαφερόντων εκτός δουλειάς οδηγεί σε μια ισορροπημένη ζωή και συμβάλει σε μια καλύτερη καριέρα», δήλωσε ο Τζέικ Σίουερτ, εκπρόσωπος της Goldman Sachs στους New York Times. «Το επαναλαμβάνει στους νεότερους εργαζόμενους στην εταιρεία και προσπαθεί να ηγείται δια του παραδείγματός του».

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πόσα χρήματα κερδίζει ο Σόλομον ως DJ, προφανώς δεν είναι κάτι που κάνει για τα χρήματα. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Payscale, ο μέσος DJ κερδίζει περίπου 40 δολάρια την ώρα.

Ο Σόλομον έχει ετήσιες απολαβές ύψους 1,85 εκατομμυρίου συν τα μπόνους, όπως αναφέρει το περιοδικό Fortune, ενώ τον Ιανουάριο έλαβε μετοχές αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: