Αν δεν βρει μόσχευμα καρδιάς θα πεθάνει! Το άγνωστο δράμα του νικητή της EUROVISION!

Κοινοποίηση:
salvador-1494761380

Μεγάλος νικητής στη φετινή Eurovision αναδείχθηκε ο Σαλβαδόρ Σομπράλ που εκπροσωπώντας την Πορτογαλία κατάφερε με την εξαιρετική του μπαλάντα «Amar Pelos Dois» να κατακτήσει την Ευρώπη.

Όμως και ο ίδιος ο Σαλβαδόρ με την προσωπικότητα, το ήθος του και την προσωπική του ιστορία συγκίνησε τους πάντες και μάγεψε τους fans του θεσμού.

Πριν τον διαγωνισμό ο Πορτογάλος τραγουδιστής μίλησε για τους πρόσφυγες κι έκανε έκκληση στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο να τους ανοίξουν την αγκαλιά τους καθώς όπως είπε έφυγαν για να σωθούν από τον πόλεμο.

Ο Σαλβαδόρ όμως συγκίνησε και λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Οι φήμες ήθελαν να βρίσκεται σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς και πως ενδέχεται να χάσει και τον διαγωνισμό γιατί υπήρχε περίπτωση η μεταμόσχευση να γίνει την περίοδο της Eurovision.

Ο ίδιος όμως και οι συνεργάτες του δεν επιβεβαίωσαν ποτέ αυτές τις φήμες και δεν μίλησε ποτέ γι΄ αυτές. Μόνο η αδελφή του και υπεύθυνη επικοινωνίας του είπε στους δημοσιογράφους ότι ο τραγουδιστής υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση κηλών και γι’ αυτό δεν κατάφερε να βρίσκεται στο Κίεβο για τις πρόβες και να φτάσει την τελευταία στιγμή.

Ήταν όμως εκεί η αδελφή του, Λουίσα Σομπράλ, η οποία συνέθεσε και τη μουσική στο νικητήριο τραγούδι.

Ο Σαλβαδόρ Βιλάρ Μπράαμκαμπ Σομπράλ, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1989 στη Λισαβόνα, αλλά όταν ήταν παιδί έζησε στην Αμερική και στη Βαρκελώνη.

Εκείνος και η αδελφή του έγιναν γνωστοί από τη συμμετοχή του στο talent show Idolos. Το 2009 ο Σαλβαδόρ έφτασε στον τελικό και κατέλαβε τελικά την 7η θέση.

Το Αύγουστο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Excuse me» με έντονες επιρροές από τον Αμερικανό τρομπετίστα και τραγουδιστή Τσετ Μπέικερ. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: