“Αντίο ρε Μπαμπίνο!” Θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο! Τα μηνύματα και το παράπονο του ηθοποιού λίγο πριν ξεψυχήσει!

Κοινοποίηση:
alatzasathanasia_h_595_355

Παλεύοντας παλικαρίσια με θάρρος και δύναμη τον καρκίνο, ο Μπάμπης Αλατζάς πίστευε και έλεγε σε όλους: “Θα το παλέψω και θα το ξεπεράσω και αυτή τη φορά.” Δίψα για ζωή. Δίψα για δημιουργία… δίψα για τη συνέχεια… δίψα για το αύριο που δεν ξημέρωσε ποτέ για εκείνον.

Σύμφωνα με τοπικά ειδησιογραφικά μέσα της Μυτιλήνης , ο μουστακαλής που όλοι αγαπούσαν είχε ένα μεγάλο παράπονο. Ενώ οι συνάδελφοί του, αγαπημένοι φίλοι χρόνια και συνεργάτες… ήξεραν για την κατάσταση της υγείας του…. δεν ήταν κανείς δίπλα του, δεν του στάθηκε κανείς από τους κάποτε…. επώνυμους και ξακουστούς. Μόνο ο Μάνος Μανουσάκης τον είχε πάρει πέρσι τηλέφωνο και τον είχε πάει να τον δει ο Κώστας Αστυρακάκης.

Σε γενικές γραμμές , τι κι αν ο καρκίνος τον είχε γονατίσει , ο Αλατζάς πολεμούσε παλικαρίσια με περίσσια αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Το σώμα του πέθαινε …. αλλά η καρδιά και η ψυχή του δεν το έβαζαν κάτω. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια…Από το πλευρό του δεν έφυγε στιγμή η επί χρόνια σύντροφός του Αθανασία και η αδελφή του.

Η κηδεία του Μπάμπη Αλατζά θα γίνε την Τρίτη στη Μυτιλήνη

Διαβάστε ακόμα: “Έσβησε” ο Μπάμπης , ο μουστακαλής, ο “Κρητικός”, ο μοναχικός, ο λατρεμένος Μυτιληνιός! “Έφυγε”ο ηθοποιός Μπάμπης Αλατζας! ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: