Προκλητικός και «ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ» Φίλης κατά της διαδήλωσης «Παραιτηθείτε»: Υπάρχει υπονόμευση με «κινήματα κατσαρόλας» – Ρε τι κατσαπλιάδες είναι αυτοί;;;

Κοινοποίηση:
filis-paraitithite-708

Στα όρια της συνταγματικής ανοχής είναι σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη το κίνημα «παραιτηθείτε».

«Θα υπάρχει υπονόμευση με »κινήματα κατσαρόλας». Το κίνημα »παραιτηθείτε» είναι κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής. Είναι μία κίνηση χωρίς ονοματεπώνυμο. Να δούμε τι θέλουν ακριβώς», τόνισε ο κ. Φίλης σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Όποιος θέλει μπορεί να οργανώνει ό,τι συγκεντρώσεις θέλει. Δημοκρατία έχουμε. Βεβαίως δεν μπορεί να διοργανώνει κανείς μια υπονομευτική πολιτική παρέμβαση», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Παιδείας, παράλληλα, επεσήμανε πως «το να δημιουργούνται κινητοποιήσεις στη βάση όχι πραγματικών λαϊκών προβλημάτων αλλά στη βάση προφητικών, υποτίθεται εξαγγελιών είναι μια διαδικασία που έχει ελάχιστη σχέση με τη δημοκρατία».

Η προκλητική αυτή δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έσπευσε με ανακοίνωση να κατηγορήσει τον κ. Φίλη. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως ο κ. Φίλης και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να αποδεχθούν το δικαίωμα να διαδηλώνουν στο πλαίσιο του νόμου, έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Και συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία: «αντιλαμβάνονται, άλλωστε, ότι με την πολιτική και τη στάση τους προκαλούν τις αντιδράσεις της κοινωνίας».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. κατσαπλιαδες ειναι αυτοι που ψηφισαν τον Φιλη και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Comments are closed.