Όχημα με βουλγαρικές πινακίδες, που μετέφερε 12… παράνομους μετανάστες, ανετράπη στην επαρχιακή οδό Δαδιάς – Σουφλίου Έβρου. Από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκε νεκρός ένας Ιρακινός, ενώ 11 τραυματίες -επτά ενήλικες και τέσσερα παιδιά από τη Συρία και το Ιράκ -μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Ήδη, οι οκτώ πήραν εξιτήριο, ενώ τρεις παραμένουν για περαιτέρω νοσηλεία.
Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του οδηγού, που εγκατέλειψε το όχημα μετά το ατύχημα, με το οποίο, όπως προέκυψε, προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τους 12 παράτυπους μετανάστες.
Ετσι πρεπει να αρχισουμε να κανουμε και εμεις.Να τους βαζουμε μεσα σε νταλικες και να τους στελνουμε στους μογγολοβουλγαρους.Αν ειναι ποτε δυνατον,η συνοριοφυλακη εκει πανω αφηνει ενα αυτοκινητο με βουλγαρικες πινακιδες να περασει τα συνορα μας χωρις ουτε εναν τυπικο ελεγχο.Ντροπη τους γιατι ετσι συμβαλλουν στην εθνικη αλλοιωση της χωρας μας