Ανατριχίλα και δάκρυα: Δείτε τον Μπέκαμ με ποιο τρόπο διάλεξε να διαφημίσει την βία και την κακοποίηση των παιδιών [βιντεο]

Κοινοποίηση:
David Beckham-cover

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και πατέρας 4 παιδιών Ντέιβιντ Μπέκαμ. πρωταγωνιστεί στην προώθηση της καμπάνιας «ENDviolence» της Unicef για την καταπολέμηση της βίας κατά των παιδιών.  Ένα ιδιαίτερα έξυπνο βίντεο, στο οποίο «πρωταγωνιστούν» τα διάσημα τατουάζ του, πάνω στα οποία αυτά που αποτυπώνονται προκαλούν έντονο προβληματισμό, ειδικά την σημερινή μέρα που είναι η παγκόσμια ημέρα του παιδιού.

«Κάθε πέντε λεπτά, ένα παιδί πεθαίνει ως αποτέλεσμα της βίας που υφίσταται. Εκατομμύρια άλλα παιδιά κινδυνεύουν από την κακομεταχείριση που τους καταστρέφει την παιδική ηλικία… Τα δικά μου τατουάζ αντιπροσωπεύουν ευχάριστες στιγμές, αλλά εκατομμύρια παιδιά έχουν σημάδια τα οποία δεν διάλεξαν εκείνα…» τόνισε ο Μπέκαμ στην ανάρτησή του στα social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: