ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!! Οι γείτονες κατήγγειλαν την 60χρονη και τον γιο της, αλλά όταν έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί; Πάγωσαν με αυτά που αντίκρισαν…

Κοινοποίηση:
oi-geitones

Ένα σπίτι στη πόλη Houma στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ δέχτηκε επιδρομή από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών, που ανήκε στην οικογένεια Chauvin.

Η 60χρονη Sandy Chauvin και οι δύο γιοι της, ο 35χρονος Nicholas και ο 43χρονος Christian, συνελήφθησαν καθώς είχαν στήσει εργαστήριο παρασκευής μεθαμφεταμίνης.

Η αστυνομία βρήκε όχι μόνο το εργαστήριο ναρκωτικών, αλλά και 133 γάτες!

Το σπίτι, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, ήταν πολύ βρώμικο και υπήρχαν παντού περιττώματα. Η πολιτειακή υπηρεσία ελέγχου ζώων απομάκρυνε όλα τα ζώα σε διάστημα μερικών ημερών. Δυστυχώς, επτά γάτες είχαν πεθάνει και βρέθηκαν οι σωροί τους ανάμεσα στα χαλάσματα.

Πέντε γάτες είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας και τραύματα. Σύμφωνα με αναφορές, σε αυτές τις γάτες έγινε ευθανασία, εξαιτίας της κατάστασής της υγείας τους.

Η Sandy έχει συλληφθεί και έχει δεχτεί κατηγορίες για κακοποίηση ζώων. Αν όλες οι 133 γάτες ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που έπρεπε να ευθανατωθούν, τότε οι κατηγορίες έπρεπε να είναι πιο αυστηρές.

Η γυναίκα και ο γιος της Christian έχουν αποφυλακιστεί με εγγύηση. Ο γιος της Nicholas κατηγορείται για διακίνηση και παρασκευή ναρκωτικών. Και ο Nicholas αποφυλακίστηκε, καταθέτοντας εγγύηση 85.000 δολαρίων.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι η οικογένεια διατηρούσε τις γάτες για τη μυρωδιά των περιττωμάτων, ώστε να καλύπτει τη μυρωδιά της μεθαμφεταμίνης.

tonwtiko.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: