ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Κάνει τον γύρο του κόσμου – Έβγαλαν γυναίκα μέσα από πύθωνα!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
690_3317b6fb-f463-4537-85cc-a17aea998618

Ακέραιο βρέθηκε το πτώμα μίας γυναίκας μέσα σε πύθωνα, που άνοιξαν οι κάτοικοι επαρχίας της Ινδονησίας.

Το επτά μέτρων φίδι είχε καταπιεί την 54χρονη, η οποία εξαφανίστηκε λίγες μέρες νωρίτερα, ενώ φρόντιζε τον κήπο της.

Η οικογένεια και οι χωριανοί της την αναζητούσαν στο σημείο, όπου είχαν βρεθεί τα προσωπικά της αντικείμενα και τα σανδάλια της και σε απόσταση 50 μέτρων από εκεί είδαν το τεράστιο ερπετό με την υπερβολικά φουσκωμένη κοιλιά.

«Όταν άνοιξαν το φίδι βρήκαν μέσα στην κοιλιά του άθικτο το σώμα της νεκρής γυναίκας, μαζί και τα ρούχα της», δήλωσε αξιωματούχος, που εξήγησε ότι ο πύθωνας είχε καταπιεί πρώτα το κεφάλι της.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο social media φαίνονται οι χωρικοί που κόβουν τον πύθωνα και αποκαλύπτεται η σορός της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, ο κήπος του θύματος βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, σημείο με βράχια και σπηλιές, όπου πιστεύεται ότι υπάρχουν πολλά φίδια.

Οι πύθωνες συναντώνται αρκετά συχνά στην Ινδονησία και άλλα μέρη της νοτιοανατολικής Ασίας και συνήθως αρπάζουν το θήραμά τους με τα κοφτερά τους δόντια και το πνίγουν προτού το καταπιούν ολόκληρο.

Οι αναφορές για ανθρώπινα θύματα από πύθωνες είναι σπάνιες, αφού συνήθως τα θύματά τους είναι μαϊμούδες, γουρούνια και άλλα θηλαστικά.

Μία ακόμα γυναίκα, ωστόσο, μία 25χρονη είχε πέσει θύμα πύθωνα τον Μάρτιο του 2017, σε άλλη επαρχία της Ινδονησίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: