ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Αιμορραγεί από πρόσωπο και χέρια χωρίς να έχει χτυπήσει (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
690_94e96478-a93b-4340-8ba0-f9472d1f1b7e

Εμφανίστηκε σε ιατρείο χωρίς κάποια πληγή στο δέρμα της και ανάφερε πως εδώ και χρόνια ματώνει είτε από το πρόσωπο, είτε από τις παλάμες της.

Η 21χρονη Ιταλίδα αιμορραγεί όταν κοιμάται ή γυμνάζεται και η αιμορραγία διαρκεί από ένα έως και πέντε λεπτά.

Οι δύο γιατροί που ανέλαβαν την 21χρονη εκτιμούν πως η «η ασθενής μας έχει απομονωθεί κοινωνικά – τα τελευταία 3 χρόνια- διότι ντρέπεται για την αιμορραγία και σύμφωνα με αναφορά της ίδιας, έχει αναπτύξει συμπτώματα κατάθλιψης και κρίσης πανικού».

Σε πρώτο στάδιο της χορήγησαν αγχολυτικά αλλά η αιμορραγία συνεχίστηκε. Μετά από πολλές εξετάσεις διαγνώστηκε με αιματοΐδρωση, μια σπάνια πάθηση κατά την οποία ο  ασθενής αντί για ιδρώτα, εκκρίνει αίμα.  Έτσι, οι γιατροί χορήγησαν στην 21χρονη προπρανολόλη (φαρμακευτική ουσία που ρυθμίζει την πίεση) με αποτέλεσμα να μειωθεί αλλά όχι να σταματήσει η αιμορραγία.

Ιταλίδα - αιμορραγία

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουν αναφερθεί περίπου 24 παρόμοια περιστατικά. Στην πλειοψηφία τους αφορούν γυναίκες ή παιδιά που παρουσίαζαν αιμορραγία συνήθως μετά από κάποια κακή εμπειρία, όπως κάποιο βίαιο περιστατικό. Σε όλες τις περιπτώσεις η πάθηση διήρκησε από έναν μήνα έως και τέσσερα χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: