ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για την απόπειρα αυτοκτονίας του υπαξιωματικού στη Σάμο! “Έτσι έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι!” Αυτόπτης μάρτυρας αφηγείται στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

Κοινοποίηση:
STRATOS

Υπαξιωματικός του ελληνικού στρατού επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στο στρατόπεδο, χρησιμοποιώνταςτο υπηρεσιακό του όπλο.

Ο 38χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έχει προγραμματιστεί η επείγουσα αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

 Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΓΕΣ:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την 04 Αυγούστου 2015 και περί ώρα 08:00 περίπου, ο Υπαξιωματικός (ΤΘ) Κ.Ι., ετών 38, που υπηρετεί σε μονάδα της 79 ΑΔΤΕ, αυτοτραυματίσθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο.

O Υπαξιωματικός διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ προγραμματίσθηκε επείγουσα αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Οι συνθήκες και τα αίτια της ενέργειας του εν λόγω Υπαξιωματικού διερευνώνται αρμοδίως».

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει χαρακτηριστικά στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” τα εξής:

“Λοιπόν αυτό έγινε μπροστά σε 2 φαντάρους κ έναν υπαξιωματικό μέσα σ ενα σταγερ. Ετοιμαζοταν ολο τ στρατοπεδο να παει σε ασκηση γι αυτο ειχαν πυρομαχικα μαζι τους.

Το παλικαρι ηταν στο λόχο διοικήσεως. Πριν ανεβει να κάνει την απόπειρα πηγε εκει στην παρεα( που ηταν κ ο αντρας μου) κ μιλαγαν εφυγε κ τους ειπε αντε, σας χαιρετω.

Που να παει το μυαλο μας ειπαν ολοι μολις ακουσαν το μπαμ. Τα τρια ατομα που ηταν μαζι εφυγαν γ ψυχολογικη υποστηριξη. Δεν ειχε προηγηθεί τίποτα απολύτως μεσα στην μοναδα που μπορεί να τον επηρέασε οσο γνωριζουμε ουτε ειχε αλλαγη στη συμπεριφορα του προσεξει κανεις.

Εγω επειδη τον ηξερα απο παλια κ ψιλοκαναμε παρεα εχω φρικαρει .

Ειναι στελεχος της εαρμεθ,  38 χρονών,εργένης,γονείς διαζευγμένοι,2 αδερφές έχει,απο το Μαραθοκαμπο Σάμου ειναι. Τωρα για την κατασταση του δε ξερουμε εχει μεταφερθει αμεσα στο 401 ΣΝ. Απο τη μονάδα δε λενε κατι.  Είμαι σε ΣΟΚ!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: