Ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στην Τρίπολη

Κοινοποίηση:
anilikoi

Σκληροί και αδίστακτοι σαν… επαγγελματίες κακοποιοί αποδείχθηκαν δύο ανήλικοι Έλληνες, οι οποίοι εισέβαλαν το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι μιας ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης και, αφού την χτύπησαν με γροθιές, την απείλησαν με μαχαίρι για να τη ληστέψουν!

Οι δράστες άρπαξαν όλο κι όλο ένα κόσμημα από το σπίτι της τρομοκρατημένης γυναίκας και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Ωστόσο, η ληστεία εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Σταδίου και της Ασφαλείας Τρίπολης και εντοπίστηκαν το πρωί της Τετάρτης στα σπίτια τους, σε άλλο χωριό της Αρκαδίας, όπου συνελήφθησαν.

Μαζί με τους δυο πιτσιρικάδες οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες για ληστεία, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης ο 42χρονος πατέρας του ενός και η 41χρονη μητέρα του άλλου που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν τα δυο παιδιά έχουν διαπράξει και άλλες παρανομίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: