Αμφιβολίες για την διαφάνεια του διαγωνισμού για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κοινοποίηση:
trainose

Αξιότιμοι κύριοι Δικαστές και Εισαγγελείς, με την παρούσα επιστολή μου, καταγγέλω την διενέργεια διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ, διότι σύμφωνα με άρθρο ιστιοσελίδας ξεπούλησε για το ποσό των 45 εκατ. ευρώ την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ιταλική εταιρεία Ferrovie Dello Stato Italiane, ενώ οι Ρώσοι είχαν προσφέρει τα τριπλάσια χρήματα.

Όμως το σκάνδαλο συνεχίζεται, πάλι με όσα γράφει το Πενταπόσταγμα, ότι οι Ρώσοι δεν είχαν την απαραίτητη ενημέρωση που ζήτησαν προκειμένου να προχωρήσουν στην υποβολή δεσμευτικής προσφοράς, ενώ οι Ιταλοί κατέθεσαν προσφορά με διαφορετικούς όρους από αυτούς που είχαν τεθεί αρχικά, και έγινε δεκτή.

Και ρωτάω

  1. Γιατί απέκλεισαν τους Ρώσους με την αρχική τους τριπλάσια προσφορά;
  2. Γιατί δέχθηκαν την προσφορά των Ιταλών με διαφορετικούς όρους από τους συμφωνημένους αρχικά;

Σε μια Ελλάδα που αιμοραγεί τα τελευταία 6-7 χρόνια με νούμερα που ζαλίζουν από όλες τις πλευρές (ανεργία, αύξηση φόρων, μειώσεις μισθών, μειώσεις συντάξεων, μειώσεις παροχών, λουκέτα επιχειρήσεων, αυτοκτονίες κλπ), με συνέπεια την κατακόρυφη μείωση ποιότητας ζωής όλων των Ελλήνων, συμπεριλαμβανομένων και όλων εσάς, με ένα σίγουρα αβέβαιο μέλλον,,,, γιατί αρνήθηκαν έστω να κρατήσουν τα προσχήματα και δεν έστειλαν στους Ρώσους αυτά που τους ζήτησαν; Μερικά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, αν τα έριχνε η κυβέρνηση μέσω επιδομάτων σε φτωχές οικογένειες, αυτά θα εισέρχονταν είτε στην αγορά,,,, (δεν θα γινόταν κάτι τρομακτικό), αλλά θα ήταν και μια ένεση για να απαλύνει πληγές από τους υπέρογκους φόρους και χρέη του κάθε Έλληνα πολίτη.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλώ πολύ, θα ήθελα να διερευνηθεί η όλη διαδικασία, να μπλοκάρετε την μεταβίβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ιταλική εταιρεία μέχρι την τελική απόφαση σας, και αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες,,,,,, γνωρίζετε μόνο εσείς τι πρέπει να κάνετε…!!!! διότι οι Έλληνες πολίτες πλέον το μόνο στήριγμα που έχουμε είστε εσείς, μόνο εσείς μπορείτε να βάλετε τάξη σε αυτόν τον βιασμό του Έθνους, και για να το κάνετε αυτό χρειάζεστε την βοήθεια και την συνεργασία όλων των Ελλήνων, που πιστεύω όλοι έχουν την διάθεση, αλλά πολύ λίγοι είναι οι ενεργοί… και καταγγέλουν δημόσια. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα σε ξένα χέρια επειδή αποφάσισε μια μικρή ομάδα ανθρώπων με σκοπιμότητες, εκτελώντας ολόκληρο το Έθνος. Ελπίζω η καταγγελία μου να γίνει δεκτή, να ασχοληθεί ο κάθε αρμόδιος και επιτέλους η Κυβέρνηση να διαβαίνει δρόμους διάφανους και όχι κακόφημα λασπωμένα μονοπάτια που θα μείνουν στην Ιστορία για το ξεπούλημα της Χώρας,

“Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.

Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…  Αριστοτέλης”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: