Αμαν! «Πάγωσε το αίμα» των συριζαίων βουλευτών! Διαβάστε γιατί!

Κοινοποίηση:
tsipras-12-660x330

Έπαιξε… με τον πόνο τους ο Αμυράς!

Την… ευαίσθητη ψυχολογική κατάσταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ διατάραξε ο Γιώργος Αμυράς (Ποτάμι) όταν ζήτησε να προσέλθει στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Μάκης Μπαλαούρας για να προλάβει τα χειρότερα και τα …εγκεφαλικά , προσπάθησε να κόψει την κουβέντα, ενώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέλη της επιτροπής έσπευσαν να κατηγορήσουν τον κ. Αμυρά ότι επιδιώκει να εκτρέψει σε αλλα θέματα την συζήτηση .

«Μου αφαιρείτε τον λόγο. Κάποτε ακούγατε Βαρουφάκη και πηδούσατε από τη χαρά σας. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε όλη αυτή την βαρουφακιάδα» επέμεινε ο βουλευτής του Ποταμιού.

«Υπάρχουν άλλες αρμοδιότερες επιτροπές» έιπε ο Μάκης Μπαλαούρας για να σώσει την κατάσταση .

«Δηλαδή εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να συζητήσουμε για το παράλληλο πρόγραμμα που τελικά ήταν παράλληλο νόμισμα» υποστήριξε ο βουλευτή του Ποταμιου ο οποίος στο τέλος προκείμενου να… προφυλάξει την ψυχική υγεία των συριζαίων συναδέλφων, τους καθυσήχασε οτι το αίτημα του δεν σχετίζεται με πρόθεση σύστασης εξεταστικής επιτροπής αλλά για ακρόαση του πρώην υπουργού Οικονομικών με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις στο βιβλίο του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: