Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Που θα χιονίσει

Κοινοποίηση:
kairos-makeleio-ok-2

Το Σάββατο, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 6 με 8 και πιθανώς στο Αιγαίο 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 4 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές ή καταιγίδα και το θερμόμετρο από 7 έως 16 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις κατά περιόδους με τοπικές βροχές και ο υδράργυρος από 6 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανότητα βροχής και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές, νοτιάδες 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και στα βόρεια παροδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 6 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά με πρόσκαιρες βροχές, νοτιοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: