Τα κόλπα για να κλέψουν το Δημόσιο και ειδικότερα το ΦΠΑ δεν έχουν τελειωμό. Τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες, η Οικονομική Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη κομπίνας που κοστίζει στο Δημόσιο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ και αν η κατάσταση συνεχιστεί το ποσό θα γίνει πολύ μεγαλύτερο.Το κόλπο στήνεται μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων. Οι αετονύχηδες ανοίγουν e-shops προμηθεύονται συνήθως από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε τιμές χονδρικής ηλεκτρονικές συσκευές και gadgets όπως κινητά τηλέφωνα, τάμπλετς, φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές.
Τα πωλούν στην Ελλάδα σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τους ανταγωνιστές τους και όταν πρόκειται να πληρώσουν το ΦΠΑ γίνεται …το θαύμα. Κλείνει το online κατάστημα, κατεβαίνουν τα sites και οι κομπιναδόροι χάνονται σβήνοντας τα ίχνη τους.
Στη συνέχεια ανοίγουν ένα άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα και πωλούν από αυτό τα προϊόντα τους και το κλείνουν όταν είναι πάλι να αποδώσουν το ΦΠΑ. Επειδή, όμως η κομπίνα άρχισε να γίνεται γνωστή στην Οικονομική Αστυνομία οι κομπιναδόροι σκαρφίστηκαν άλλα δύο κόλπα για να ξεφύγουν και να μη συλληφθούν.
Ο ένας είναι να ανοίξουν το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα σε άλλη χώρα για παράδειγμα στη Βουλγαρία ή στην Κύπρο και ο άλλος να το ανοίξουν στο όνομα κάποιου άλλου προσώπου το οποίο δεν γνωρίζει η Οικονομική Αστυνομία, για να το ξανακλείσουν όταν πρόκειται να αποδώσουν το ΦΠΑ.
Και όπως γίνεται αντιληπτό δεν πληρώνουν ούτε φόρο εισοδήματος, οπότε οι απώλειες του Δημοσίου είναι μεγαλύτερες.
Αν κατασχέσουν όλη την περιουσία που καταχράστηκαν τα τελευταία 60 χρόνια και πάνε όλα αυτά τα λαμόγια που φέρανε σε αυτό το χάλι την Πατρίδα μας θα είμαι ο πρώτος που θα τους κατακρίνω.Ως τότε ΕΥΓΕ παιδιά..
1000 Μπράβο στους μάγκες ούτε 1 λεπτό στους κλέφτες.
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!
ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΑΡΚΕΤΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 200000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ! ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, ΠΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΩ ΑΓΑΛΜΑ!!!!!!
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΚΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ , ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΦΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ.