Αεροπορικό ταξίδι 7 ωρών εντός Ρωσίας – Η SKA Χαμπάροβσκ βάζει δύσκολα στους «μεγάλους»

Κοινοποίηση:
RVSIA

Από την εποχή της Λουτς Βλαδιβοστόκ είχε να ζήσει το ποδόσφαιρο της Ρωσίας, ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Κι όμως, από την επόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία θα υπάρχει ξανά ένα σχεδόν «υπερατλαντικό» ταξίδι.

Η SKA Χαμπάροβσκ αγωνιζόταν τόσα χρόνια στην 2η κατηγορία της χώρας όμως φέτος κατάφερε μέσω των πλέi-οφ να πάρει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η ιστορία της ξεκίνησε το 1957 αλλά ποτέ δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία. Ολα αυτά μέχρι σήμερα αφού πανηγυρίζει πλέον την άνοδό της.

Το Χαμπάροφσκ βρίσκεται σε απόσταση 8.300 χλμ από την Μόσχα κάτι που σημαίνει πως οι περισσότερες ομάδες θα αναγκάζονται να πραγματοποιούν ένα ταξίδι περίπου 7 ωρών με το αεροπλάνο προκειμένου να αγωνιστούν στα βάθη της Άπω Ανατολής.

Το ίδιο φυσικά πρόβλημα θα αντιμετωπίζει και η νεοφώτιστη, η οποία ανά 15 ημέρες θα αναγκάζεται να κάνει αυτό το ταξίδι για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Εκτός φυσικά από το ταξίδι που θα διαρκεί επτά ώρες, μεγάλο πρόβλημα θα προκύπτει και από τη διαφορά ώρας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότερες ομάδες που αγωνίζονταν κόντρα στην Βλαδιβοστόκ εκτός έδρας, έχαναν από τα… αποδυτήρια!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: